Zari
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Britská invaze (2007) - 12. díl (2. série)

The British Invasion

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Britská invaze

 
Lile se podaří najít seržanta Doakse, stále uvězněného Dexterem. Okamžitě se tak dozvídá pravdu o Řezníkovi ze zálivu, ale místo toho, aby sympatizovala s Doaksem, stojí stále na Dexterově straně. To je jistě příjemné zjištění pro sériového vraha, Dexter však hodlá zůstat s Ritou.

Debra s agentem Lundym, který byl z případu stáhnut a převelen zpět, se rozhodnou společně strávit dovolenou. Sbalí si věci a vyrážejí. Jenže plány nikdy nevycházejí tak, jak by měli, a jejich sbohem nejspíše proběhne úplně jinak.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2013
Britská invaze
Britská invaze, v originále The British   Invasion, je pojem z 60. let, kdy do USA vtrhla   Britská muzika a úplně ovládla žebříčky   hitparád. Ostrovní skupiny jako The Beatles, The   Animals, The Rolling Stones a další úplně ve   Spojených státech vyřadili americkou hudbu.   Podle mého díl naráží na to, že i když   seržant Doaks má kvalitní důvod k tomu být v   právu, Dexter ho jasně vyřadil ze scény. A   vůbec nezáleží na tom, jak kvalitní jeho   argumenty jsou či nejsou, prostě teď je tu Dex.   A nebo to možná může znamenat, že Lila je   původem Britka, tím si ale nejsem vůbec jist   (nějak jsem ztratil přehled o tom, odkud   pochází, jediné co vím, že je ve Spojených   státech Amerických nelegálně).
Pokud chcete   zadarmo a legálně sledovat Dextera, rozhodně   doporučuji tento   odkaz:
http://dexter.magicmovie.cz/
Je zde   doposud všech sedm sérií. Tento poslední díl   byl super, přesně tak jak jsme mohli čekat, a   já nebudu váhat ani vteřinku a jdu se vrhnout   na třetí sérii, která musí také stát za to.   Vždyť je to přeci Dexter...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
La pietra di Marco Polo

La pietra di Marco Polo
La pietra di Marco Polo

Dávid Hartl

Hartl Dávid

Naposled navštívené:
La pietra di Marco Polo

La pietra di Marco Polo
La pietra di Marco Polo

Dávid Hartl

Hartl Dávid