Zari
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (2007) - 11. díl (2. série)

Left Turn Ahead

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Na nejbližší odbočce zahněte vlevo

 
Po rozhovorech s uvězněným seržantem Doaksem je Dexter čím dál tím víc na pochybách. Ani jeho nevlastní otec Harry totiž nedodržoval kodex a navíc ani nezvládl pohled na monstrum, které vytvořil. Dexter proto přemýšlí že se vzdá a vydá se na pospas policii.

Lila není ochotna jen tak přijmout pořážku a to, že se jí Dexter vzdal pro Ritu, ji velice urazilo. Proto vymýšlí plán, jak vše napravit, vrátit do starých kolejí, vyhrát a Dextera získat zpět. Obviní tedy Baptistu z pokusu o znásilnění. Ještě je tu ale Debra, která už nehodlá jen tak nečinně přihlížet, jak Lila všem okolo ničí životy.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2013
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo
Předposlední díl Dextera, kde se všechno   místo toho, aby se začalo postupně řešit,   naopak víc přiostřuje. Na nejbližší odbočce   zahněte vlevo, nebo také Left Turn Ahead   (zahněte vlevo jen co uvidíte odbočku) je   klasická fráze z GPS navigace. Odkazuje na to,   že Dexter, který stále jezdí za Doaksem, má u   sebe v autě GPS navigaci, podle které se dá   snadno zjistit, kam tak často vyráží. Přesto   že je profesionál, někdy dělá stále   školácké chyby.
Lila se nám ukazuje jako   stále větší mrcha a už jí asi každý   nenávidí. Všichni, tedy kromě Dextera, který   jí nějakou záhadou podlehl. Asi proto, že mu   pomáhá být sám sebou. A nebo ne? Spíš v něm   vyvolává obavy a to, co Dexter tak dlouho   budoval, sprostě rozvrací. Jak s ní Dex   naloží, to bude těžké rozhodování. Ještě   těžší to ale bude mít s Doaksem, jelikož ten   je úplně nevinný. Zabít ho tedy nemůže.   Pustit ale také ne, to by znamenalo pro Dextera   úplný konec. A nejen pro něj. Pro Ritu a její   děti také, pro Debru, a hlavně, o čem by pak   byla třetí série?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama