Zari
ohodnotit

Cirkus Bukowsky II [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
53 minut, 6 dílů
„Všechno je jinak, jen pátrání na vlastní pěst pořád bolí“
Popis / Obsah / Info k filmu Cirkus Bukowsky II



„Všechno je jinak, jen pátrání na vlastní pěst pořád bolí.“ Kdo chce zabít Nestora Bukowského? Druhá série detektivní road movie s Pavlem Řezníčkem v hlavní roli.

1. část

Jsou Vánoce. Bukowsky s Vesnou prožívají šťastné období, Luka dostal angažmá v Německu a Miky Lébl trénuje v boxu policejní důstojníky. Jenom Kuneš je pořád nespokojený. Místo, aby honil blázna, který v Praze shazuje lidi do metra, vrtá se dál v případu Edity Tiché, který měl dávno uzavřít. Něco mu na tom nesedí. Nešlo o Editu, od začátku chce někdo Bukowského…

2. část

Vánoční idylku definitivně smetl výbuch Bukowského karavanu. Nestor s Vesnou skončí v nemocnici, stejně jako popálený Luka. Cirkus je v exekuci, manželka Bukowského naléhá s rozvodem, ale je v tom háček-Kuneš skrývá Bukowského a oficiálně jej prohlásí za mrtvého, alespoň do té doby, než Kuneš vyřeší sérii vražd v pražském metru. Ukazuje se totiž, že jde o práci profesionála. A mrtví přibývají.

3. část

Bukowsky je oficiálně „mrtvý“, skrývá se v Kunešově doupěti, ale jejich společná domácnost prostě nefunguje. Nestor přes Kunešův zákaz vychází ven a znovu pátrá na vlastní pěst. Další stopy však vedou až k moři.

4. část

Bukowsky je na cestě do Polska za přízrakem Tadeusze. V Gdaňsku ale nalézá Darju. Celou dobu mu lhala. Další stopy mezi surfaře na poloostrov Hel.

5. část

Bukowsky se vrací do Čech. Bohužel zrovna, aby se zúčastnil dalšího pohřbu. Ani pro Kuneše není jeho nová známost dostatečnou náplastí za ztraceného kolegu. Smutek řeší alkoholovou recidivou. Bukowsky objevuje stopy, které vedou až do jeho těsné blízkosti.

6. část

Bukowského podezření dostává reálnější obrysy, i když policejní výslechy Andrey stojí na mrtvém bodu. Kdo si ale objednal vraždu Bukowského.

Zdroj: Česká televize


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Cirkus Bukowsky (2013) [TV seriál]

 Cirkus Bukowsky (2013) [TV seriál]
Cirkus Bukowsky n
 
Žánr: krimi
Země: Česká republika


(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lewis Dayton

Dayton Lewis

BIA

BIA
BIA

Naposled navštívené:
Lewis Dayton

Dayton Lewis

BIA

BIA
BIA