Cirkus Bukowsky II (2014) [TV seriál]

Obrázek není k dispozici.
82.7 %
 
 
    Žánr: krimi
    Země: Česká republika
    Délka: 53 min., 6 dílů
„Všechno je jinak, jen pátrání na vlastní pěst pořád bolí“
„Všechno je jinak, jen pátrání na vlastní pěst pořád bolí.“ Kdo chce zabít Nestora Bukowského? Druhá série detektivní road movie s Pavlem Řezníčkem v hlavní roli.

1. část

Jsou Vánoce. Bukowsky s Vesnou prožívají šťastné období, Luka dostal angažmá v Německu a Miky Lébl trénuje v boxu policejní důstojníky. Jenom Kuneš je pořád nespokojený. Místo, aby honil blázna, který v Praze shazuje lidi do metra, vrtá se dál v případu Edity Tiché, který měl dávno uzavřít. Něco mu na tom nesedí. Nešlo o Editu, od začátku chce někdo Bukowského…

2. část

Vánoční idylku definitivně smetl výbuch Bukowského karavanu. Nestor s Vesnou skončí v nemocnici, stejně jako popálený Luka. Cirkus je v exekuci, manželka Bukowského naléhá s rozvodem, ale je v tom háček-Kuneš skrývá Bukowského a oficiálně jej prohlásí za mrtvého, alespoň do té doby, než Kuneš vyřeší sérii vražd v pražském metru. Ukazuje se totiž, že jde o práci profesionála. A mrtví přibývají.

3. část

Bukowsky je oficiálně „mrtvý“, skrývá se v Kunešově doupěti, ale jejich společná domácnost prostě nefunguje. Nestor přes Kunešův zákaz vychází ven a znovu pátrá na vlastní pěst. Další stopy však vedou až k moři.

4. část

Bukowsky je na cestě do Polska za přízrakem Tadeusze. V Gdaňsku ale nalézá Darju. Celou dobu mu lhala. Další stopy mezi surfaře na poloostrov Hel.

5. část

Bukowsky se vrací do Čech. Bohužel zrovna, aby se zúčastnil dalšího pohřbu. Ani pro Kuneše není jeho nová známost dostatečnou náplastí za ztraceného kolegu. Smutek řeší alkoholovou recidivou. Bukowsky objevuje stopy, které vedou až do jeho těsné blízkosti.

6. část

Bukowského podezření dostává reálnější obrysy, i když policejní výslechy Andrey stojí na mrtvém bodu. Kdo si ale objednal vraždu Bukowského.

Zdroj: Česká televize

režie:
Jan Pachl
 
 
hraje:
Pavel Řezníček (Nestor Bukowsky), Hynek Čermák (Kuneš), Predrag Bjelac (Luka Coltello), Marika Šoposká (Vesna), Karel Dobrý (Hartman), Vanda Hybnerová (Andrea), Jan Vlasák (Srnka), Bohumil Klepl (Zachar), Norbert Lichý (Čingy), Štěpán Benoni (Miky Lébl), Matěj Hádek (Štěpán Žďárský), Šárka Krausová (Markéta), Adéla Petřeková (Edita), Alena Procházková (Srnková), Ondřej Malý (Šváb), Jan Teplý (fachman), Alena Konopíková (prodavačka v kiosku), Michael Otřísal (kněz), Jiří Untermüller (kardiolog), Tomáš Šolc (Blábolil), Klára Cibulková (Kunešova exmanželka), Viktorie Budínská (Johana), Lukáš Jůza (Tejc), Kateřina Pechová (Adéla Tomanová), Petra Bojko (Zachová), Jakub Tlapák (prodavač stromků), Alice Schinabeková (reportérka ČT), Vladimír Mrva (exekutor), Pavel Krátký (vymahač dluhů), Barbora Mudrová (Žaneta), Filip Menzel (fotograf), Jan Pachl (lékař ARO), Petra Pudová (sestra ARO), Zuzana Dovalová (sestra recepce), Zuzana Drdácká (narkomanka), Lukáš Buchar (prodavač), Roman Bartoš (policejní technik), Filip Čapka (Keler), Barbora Jánová (Hanka), Petr Buchta (Váchal), Alexander Podolkhov (prodavač v army shopu), Roman Mrázik (zeměměřič), Tomáš Jeřábek (Max), Rudolf Kinský (automechanik), Miloš Čejchan (taxikář), Ngo Trung Hai (prodavač v tržnici), Josef Pejchal (bankovní úředník), Barbora Mottlová (bankovní úřednice), Dana Černá (Hvozdíková), Ladislav Beran (kardiolog), Antonie Talacková (maminka), Katarzyna Anna Byrtek (pokladní v přístavu), Daniel Rous (policejní velitel), Marie Spurná (Hartmanova matka), David Friday (developer), Lenka Daňková (překladatelka), Romana Goščíková (realitní makléřka), Marta Olšrová (barmanka), Jiří Wohanka (patolog), Pavel Cajzl (velitel zásahu), Filip Trnka (velitel bezpečnosti letiště), Michael Dymek (policista), Roman Zloch (policista), Josef Kropáček (policejní sledovačka), Vladimír Balvín (policejní sledovačka)
 
 
námět:
Josef Viewegh, Jan Pachl
 
 
scénář:
Jan Pachl
 
 
kamera:
Marek Janda
 
 
hudba:
Tadeáš Věrčák
 
 
výprava-architekt:
Pavel Ramplé
 
 
kostýmy:
Vladimíra Fomínová (kostýmní výtvarnice), Hana Plzáková, Hana Granilla, Radka Eiseltová, Daniela Bártová
 
 
střih:
Petr Pauer, Martin Vít (střih záznamu), Pavel Sedlák (střih záznamu)
 
 
zvuk:
Petr Čechák, Lukáš Martina (záznam zvuku)
 
 
vedoucí produkce:
Pavla Vohnická
 
 
koordinátor kaskadérů:
Petr Drozda
 
 
masky:
Hana Poršová, Lída Kopecká, Kateřina Přeučilová
 
 
dramaturgie:
Petr Pauer
 
 
pomocná režie:
Roman Bartoš
 
 
odborný poradce:
Václav Tomšovský (práce se zvířaty), Jiří Komorous
 
 
asistent architekta:
Rudolf Kinský
 
 
výkonný producent:
Ivana Jaroschy
 
 
skript:
Zuzana Víznerová
 
 
asistent zvuku:
Michal Páleníček
 
 
vrchní osvětlovač:
Martin Bubeník
 
 
rekvizity:
Zdeněk Zdobinský, Michal Pavlas, Jan Richter, Jan Dvořák
 
 
ostřič:
Martin Maryska
 
 
kreativní producent:
Josef Viewegh
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.