Zari
ohodnotit

Chirurgové [TV seriál]

Grey's Anatomy

Další název:
Complications; Procedure; Surgeons; Under the Knife; Klinika Grace; Grey's Anatomy - Die jungen Ärzte
Rok:
2005
Délka:
40 minut, 421 dílů
Popis / Obsah / Info k filmu Chirurgové
Meredith, Izzie, George, Alex a Kristina byli ještě donedávna studenty na Harvardu a najednou jsou doktory. Musí zvládnout sedm hrozných let v nemocnici Grace v Seattlu – to je velmi složitý odrazový můstek pro nováčky, ale jestliže to zvládnou, budou z nich chirurgové. Ale není to jen nemocniční praxe se kterou se musí vypořádat, čekají je i trable všedního života, protože okolní svět se kvůli jejich obtížné stáži nezastaví. Jsou tu nadále i domácí krize, milostné románky, žárlivost v partnerských vztazích i nemocní rodiče a právě vztahy tomuto americkém seriálu dominují.


Autor: Cardigan

Popis / Obsah / Info k filmu Chirurgové
7. série 6DVD 899,- Kč
Hojení začíná. Nejoblíbenější seriál z lékařského prostředí se vrací s novou sérií plnou emocí a nečekaných zvratů. Prožijte znovu každý kouzelný moment se sadou DVD seriálu Chirurgové: Kompletní 7. série.
Tým lékařů nemocnice Seattle Grace startuje v novém roce a všichni se pomalu snaží vzchopit po tragédii, která jimi opravdu otřásla. Vzplanou nové lásky a i ty nejpevnější svazky dostanou v této sadě šesti disků zabrat. Doktoři upíjejí život plnými doušky, ať už je potká úspěch na operačním sále, anebo je srazí velký karambol v soukromém životě. Zkrátka žijí naplno a přežít jim pomáhá i vědomí, že mají jeden druhého. Prožijte znovu každý okamžik oblíbeného seriálu, a navíc dostanete příležitostpodívat se na dosud nepublikované scény zvláštní hudební epizody, kdy se vám lékaři seriálu Chirurgové ukáží v úplně novém světle. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost, kterou vám přinášejí Chirurgové: Kompletní 7. série.
Bonusy:
• Ze zákulisí
• Chirurgové – Pitva: Nezveřejněné scény
• Stehy: Vynechané scény
• Seattle Grace: Poselství naděje – webizody
Magicbox DVD 2012


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Chirurgové
Čeká vás větší konkurence, více doktorů a mnohem více dramatických situací, protože nemocnici Seattle Grace čeká fúze s konkurenční nemocnicí. To vše v kritiky chválené šesté sérii známého seriálu Chirurgové. Prožijte si znovu každý dojemný okamžik seriálu, tentokrát na skvělé sadě šesti disků.
Meredith, Derek, Izzie, Cristina a ostatní vaše oblíbené postavy se musí potýkat se zcela novými problémy, když k nim do nemocnice přijdou lékaři z nemocnice Mercy West. Vytvářejí se hranice bitevních polí a nepřátelství dosáhnou nových výšin během nezapomenutelného roku v Seattle Grace.
Sledujte jeden z nejoblíbenějších amerických seriálů současnosti, a navíc si užijte báječný bonusový materiál: mimo jiné dvě prodloužené epizody dostupné pouze na DVD. Tato šestidisková sada je skvělým přírůstkem do vaší kolekce seriálu Chirurgové!
6.série Magicbox DVD


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Private Practice (2007) [TV seriál]

 Private Practice (2007) [TV seriál]
Private Practice n
 
Žánr: komedie / drama
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - První kontakt - Setkání s mimo...

17:30 - 18:20

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

8 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama