Zari
ohodnotit

Californication [TV seriál]

Další název:
Californication - Orgie v Kalifornii (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
28 minut, 72 dílů
„Jak překonat krizi středního věku - návod pro otrlé.“

Chyby ve filmu Californication


1) logická
V 1. epizodě 5. řady se po večeři loučí Karen (Natascha McElhone) s Hankem (David Duchovny) slovy "dobrou noc", ovšem v následující scéně si lze na Hankovém mobilu všimnout času a.m., tedy ráno či dopoledne.

Vložil: Natalia_Budz

2) logická
Ve 12. epizodě 7. série v čase 21:51 Hank (David Duchovny) sedí ve svém Porsche a v ruce drží dopis, který o pár minut později bude číst Karen (Natascha McElhone). V záběru na dopis v Hankově autě si ale lze všimnout, že text v dopise se neshoduje s textem, který později předčítá. Například souvětí "So I cruised along, doing my thing, acting the fool, not really understanding how being a parent changes you. And I don't remember the exact moment everything changed. I just know it did" je v dopise patrné, ale později již nezazní. Odstavec byl nicméně použit v dopise pro Beccu (Madeleine Martin) v závěru 2. epizody 4. série.

Vložil: Natalia_Budz

3) animace/efekty
V 9. epizodě 5. řady ve scéně, kdy visí Hank (David Duchovny) poté, co jej chce shodit samuraj, z balkonu, jsou hned ve třech záběrech dobře patrná lana, která herce drží.

Vložil: Natalia_Budz



Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pěstní právo svobody (Faustrecht der Freiheit)

Pěstní právo svobody
Faustrecht der Freiheit

Naposled navštívené:
Pěstní právo svobody (Faustrecht der Freiheit)

Pěstní právo svobody
Faustrecht der Freiheit