Zari
ohodnotit

Asla Vazgeçmem [TV seriál]

Další název:
Never Give Up; Nikdy ťa neopustím
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
120 minut, 59 dílů (v SK verzi 165 x 45 minut)

Komentáře k filmu Asla Vazgeçmem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2018
Toto je tak prenadherny   serial, ze by som si ho   pozerala stale kazdy den   dookola... Tieto turecke deje   su vzdy originalne... Hlavny   hrdinovia su dokonaly, pribeh   romanticko dramaticky a tie   ich hrane pohlady ako   skutocne- zimomriavky.
Krikri
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2023
Docela solidní, z mého   pohledu průměrné drama, z   počátku trochu   připomínající Lásku a   nenávist Istanbulu. Nic   výjimečného, nicméně   díky tomu, že se tam stále   něco děje a hluchých míst   je zde málo, udrží   pozornost diváka až do   konce. Trochu mi vadí mnohé   nedořešené záležitosti,   třeba že Yiğit se nikdy   nedozvěděl, že Iclal   čekala dítě s Firatem. Na   druhou stranu, kdyby se to   provalilo, tohle už by Nur   nikdy neodpustil, že to   věděla a zatajila mu to.   Taky mi poněkud vadil ten   předěl mezi koncem 2. a   začátkem párepizodní 3.   řady, kdy uplynuly tři   měsíce Nuriny vazby,   protože bych rád viděl, jak   Yiğit a Fatih postupně   objasňují, co ta zákeřná   psychopatka Fikret provedla   Nur, toho pátrání byli   diváci ochuzeni a vlastně   Fikret nebyla nikdy dopadena.   V té předposlední scéně   (střelba u bazénu) jsem se   zalekl, že tvůrci to   hodlají ukončit tak   stupidně, jako Nekonečnou   lásku, naštěstí po   chvilkové rozpačitosti   následoval šťastný konec,   možná dotočený až   dodatečně, tvůrci se   zřejmě obávali silné   kritiky ze stran diváků. Z   postav je mi sympatická   Yağmur, nově objevená   sestra Kozanových, škoda že   se dostala na scénu až v   poslední čtvrtině seriálu.   Též ve druhé půli   potěšila napravená Elmas a   oproti začátkům se k   lepšímu změnil i Tayyar,   zejména po smrti Hafize.   Naopak mě v posledních   dílech velmi iritoval hloupý   a intrikánkou Nazan totálně   zmanipulovaný Cahit.   Víckrát vidět nemusím,   nicméně jedno shlédnutí si   toto rozsáhlé drama   zaslouží. A tak jako u   naprosté většiny tureckých   seriálů, sledování též   zpříjemní vynikající   slovenský dabing. 5 * a 50%.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

4 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Potřebujeme skřivana?

18:55 - 19:15

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Radovan Kalina

Kalina Radovan

Naposled navštívené:
Radovan Kalina

Kalina Radovan