Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Z deníku Sherlocka Holmese: Na starém zámku v Shoscombe

 
Majitel krásného Shoscombského zámku sir Robert je až po uši zadlužený. Navíc ho stále pronásledují věřitelé. Sir Robert je přesvědčený, že jeho finanční situací zlepší vítěztví jeho koně Prince v blížících se dostihovém závodě. Jeden z věřitelů ale záhadně zmizí a zámecký topič najde v krbu lidskou kost. Sherlock Holmes je tedy znovu požádán o pomoc.

Autor: superfilmar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2014
Vyznáte sa v dostihoch, Watson? -
- Ide na ne polovica penzie. Opäť podarený   diel, tentoraz opäť sa tak trocha týkajúci   koní a troška dostihov. Trochu som nechápal   pohnútky Johna Mansona, keďže vlastne   podozrieval z niečoho nekalého svojho v podstate   živiteľa. Keď som si prečítal obsadenie, tak   toho chalana hral Jude Law, normálne som ho   nespoznal. Aká prča, že o nejakých 18 rokov on   sám bude hrať Dr. Watsona. Vrcholom boli však   tie ponuré miesta kaple a cintorína, padlé   sochy anjelov, dusivé ťažobno a socha démona   na vás zazerajúca. Úchvané, temné, desivé. A   taký... vlastne to nie je ani spoilerik, keďže   je to také iba okrajové, ale nedá mi tá   brutálna hláška. Dr. Watson je znechutený ako   dopadol prípad a Sherlock Hlomes: "A koľko   ste na Princovi vyhral vy?" - "20   Guineí" - "To je škandálne". A   paní Hudsonová ďalších 10. Podarená časť
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Třetí díl The Casebook of Sherlock Holmes.   Výborné zpracování, i toto je mnohem lepší   než průměrná povídka. Opět je tu hodně   nečekaná atmosféra a dost husté napětí s   vtipem. Dokonalá epizoda, pro Holmesology   povinnost a nejen pro ně.
100%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Velký risk (Classe tous risques)

Velký risk
Classe tous risques

Naposled navštívené:
Velký risk (Classe tous risques)

Velký risk
Classe tous risques