Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Obsah filmu Láska a smrt

 
V rámci Allenovy první komediální etapy představuje Láska a smrt film možná nejlepší (či přinejmenším nejadresnější a nejpůsobivější). Ohlašuje ostatně mnohé aspekty, které poznamenají Woodyho další etapu - již více autobiografickou (Annie Hallová, Manhattan) a stejně tak jeho schopnost výstavby dramatického děje, jak ji pak předvedl třeba v Interiérech.
Ve filmu Láska a smrt se s Allenem ocitáme v Rusku počátku devatenáctého století, během invaze Napoleonovy (James Tolkan) armády. Zbabělec a snílek Boris Grušenko (Woody Allen) je tajně zamilován do své nestálé sestřenice Soni Volonské (Diane Keaton), která ovšem dává přednost Borisovu...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Láska a smrt >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2010
upřímně: když jsem slyšela, že je Láska a   smrt jakousi volnou variací na Vojnu a mír, a   navíc v podání Woodyho Allena, měla jsem   jisté pochyby... Jenže nakonec jsem si film   užila víc, než by se kdo nadál. Je to prostě   parodie se vším všudy. A jen taková poznámka   na okraj: neznám pro lidské ucho horší   kombinaci než jsou typická ruská jména   vyslovovaná v angličtině - to se fakt nedá   poslouchat.
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Já Woodyho moc nemusím, a jeho humor, a   řekněme i většina filmů mi nějak moc   blízký není, ale tenhle film je trochu něco z   jiného"hrnce" takže jsem se pobavila
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2007
Allenovy filmy se mi vždycky líbily, ale tenhle   mě naprosto odrovnal. Smál jsem od začátku až   do konce, jedna hláška střídá druhou a   všechny jsou skvělé. A v tom všem semletá   snad všechna klasická ruská literatura. Woody   Allen je typická ukázka člověka, který   dokáže každou svou nešikovnost povýšit na   přednost a proto je tak dobrý.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Láska a smrt (1975)Láska a smrt (1975)Láska a smrt (1975)Láska a smrt (1975)
Reklama