Zari

Erika Christensen

Povolání:
Rodné jméno:
Erika Jane Christensen
Národnost:
Věk:
42
Narození:
19.8. 1982, Seattle, Washington, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Erika Jane Christensen se narodila 19.srpna 1982 v Seattlu. Když jí bylo pět let, přestěhovala se i s rodinou do Los Angeles. Už v té době tíhla k umělecké dráze. V 11 letech dala její matka Kathy dohromady skupinku talentovaných dětí, kteří později pořádaly představení po celém L.A., kde zpívaly a tančily. Erika v ní strávila rok a být na jevišti si zamilovala. Ve 12 se rozhodla, že chce být herečkou. Její rodiče ji plně podporovali a pomohli jí najít manažera. Hned poté se začala objevovat v reklamách, např. na McDonald's. Hraní ji bavilo čím dál víc a tak už o rok později uskutečnila svůj filmový debut v rodinné komedii NECHTE TO NA BEAVEROVI.

Následující dva roky účinkovala v několika televizních seriálech. Prorazila ale až s rolí ve snímku TRAFFIC – NADVLÁDA GANGŮ, bylo jí sedmnáct a přesvědčivě zahrála drogově závislou dceru Michaela Douglase, za který získala přízeň kritiků a cenu MTV pro nejlepší objev roku. Jejím rodičům se zprvu nezamlouvala postava, kterou měla ve filmu hrát, výsledku ale litovat nemuseli. Sama Erika prohlásila, že to byla skvělá zkušenost a film pojednával o tématu, který se dotýká všech na celém světě.

Erika má dva sourozence – bratry Brandona a Danea. Ráda by si zahrála s Georgem Clooneym nebo Edwardem Nortonem. Miluje zpěv a ráda by v něm v budoucnu uspěla stejně dobře jako v kariéře herečky.

Autor: Jaaanika

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Skalpel, prosím (1985)

14:30 - 16:25

2 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:25 - 15:20

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:30

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Erika Christensen

Christensen Erika

Naposled navštívené:
Erika Christensen

Christensen Erika