Zari
Životopis (biografie) / Informace:
Michael A. Reagan je filmový skladatel, zvukař, producent a tvůrčí ředitel.

V 16 letech ho přijali na Hamilton Music Academy i na konkurenční Dick Grove School, po níž na stipendium studoval hudební teorii, kompozici a hudební syntézu na Berklee College of Music v Bostonu.

Skládá hybridní epickou orchestrální a akustickou experimentální hudbu pro film, videohry a TV. Získal např. Interaction Academy Award (série GOD OF WAR), Telly Award, Grammy apod. V Hollywoodu začal na Oscara nominovaným FACE/OFF (1997, režie John Woo) a ANY GIVEN SUNDAY (1999, r. Oliver Stone). Pro TARZANA vytvořil jeho křik, slyšitelný v zábavních parcích po světě.

Zvukově pracoval i na US verzi ARMOUR OF GOD II: OPERATION CONDOR (1991, r. Jackie Chan), NEGOTIATOR (1998, r. F. Gary Gray), UNBEATABLE HAROLD (2006, r. Ari Palitz), krátkém SOMEWHERE IN THE VALLEY (2014, r. David Greenspan) atd.; hlasem účinkoval ve videohrách MECHWARRIOR 2: 31ST CENTURY COMBAT (1995) a ROGUE SPEAR (1999).

2011 založil RedVOLT Audio, průlomovou společnost hudby a zvukového designu, spolupracující s Disneym, DreamWorks, Microsoftem atd.

Žije v Los Angeles. Užívá i jména Michael Reagan, Mike A. Reagan, Mike Reagan, Michael Regan a Maykl A. Reagan.

Autor: SvoKar

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael A. Reagan

Reagan Michael A.

Naposled navštívené:
Michael A. Reagan

Reagan Michael A.