Zari

Siobhan Fallon Hogan

Povolání:
Známá jako:
Siobahn Fallon / Siobhan J Fallon
Národnost:
Věk:
63
Narození:
13.5. 1961, Syracuse, New York, USA
Životopis (biografie) / Informace:
Siobhan Fallon Hogan (Siobhan Fallon je irské jméno, Siobhan se proto vyslovuje jako Šavoun) se narodila 13. května 1961 ve městě Syrauce ve státě New York, USA, rodičům Williamovi J. a Jane Fallonovým jako druhé z pěti dětí. Absolvovala na univerzitě Le Moyne v Syrauce.

V televizi se poprvé ukázala v roce 1990 v epizodě amerického sitcomu "The Golden Girls", po této události začala se svojí vlastní one-woman show "Bad Girl", díky které byla obsazená mezi lety 1991 až 1992 do legendární "Saturday Night Live" (celkem se objevila ve 20 epizodách). Od těch dob se jí otevřeli dveře Hollywoodu a mohla začít ukazovat své umění i ve filmech. Zprvu hrála v komediích, jako "Hamouni" ("Greedy"), "Soudcem z nouze" ("Jury Duty") nebo v "Mužích v černém" ("Men in Black"), kde si zahrála Edgarovu manželku Beatrice.

Její vzhled ji celkově předurčil k malým rolým, ovšem Soibhan Fallon si umí vybírat, takže jí díky tomu můžeme znát z "Forresta Gumpu" s Tomem Hanksem, kde jako řidička autobusu otvírala dveře malému Gumpovi, z Lars von Trierova dramatu "Dogville", kde hrála místní vesničanku utlačující Nicole Kidman, a třeba i z "Holky z města" ("New in Town"), kde ztvárnila sekretářku Renée Zellweger. Její nejnovější role je v dnešní době velmi probíraném dramatu "Musíme si promluvit o Kevinovi" ("We Need to Talk About Kevin"), kde si střihla opět malou, ale významnou roli.

Fallon je vdaná za Paetera Hogana, s nímž má tři děti: Bernadette, Petera a Sineadu. Dále je milovníkem zvířat a vlastní psa Orea a dvě kočky, Tigera a Bootsie.

Autor: MARi0

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Kalendárium (1993) [TV cyklus]

09:40 - 10:00

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie.cs (2007) [TV cyklus]

09:15 - 10:10

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - My, chalupáři

09:30 - 10:25

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

09:50 - 11:00

6 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Siobhan Fallon Hogan

Fallon Hogan Siobhan

Trucker

Trucker

Naposled navštívené:
Siobhan Fallon Hogan

Fallon Hogan Siobhan

Trucker

Trucker