ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zuřivost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2014
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2018
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2010
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2013
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.8.2010
tuwanakha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2004
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.10.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.7.2009
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih46580minih46580Vše, co můžeš chtít (2005) [TV film] 
Everything You Want n
minih45184minih45184Impyho zázračný ostrov (2006) 
Urmel aus dem Eis n
minih113001minih113001Temný let (2013) [TV film] 
Non-Stop n
minih40115minih40115Perfektní manžel (2004) [TV film] 
The Perfect Husband n
minih33852minih33852Z města cesta (2002) 
Z města cesta n
minih36699minih36699Troja (2004) 
Troy n
minih18885minih18885Síť (1995) 
The Net n
minih148444minih148444Chuť inkoustu (2016) 
Compte tes blessures n
minih34417minih34417Archanděl Gabriel a paní Husa (1964) 
Archanděl Gabriel a paní Husa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 % (15)
7   - curil
5   - ajaajena
5   - zepo
7   - Milicent
10 - dederon
6   - rosta12
5   - zazrakpave
6   - motelij
6   - POMAJZ
8   - michaldoko
9   - beretap
7   - tuwanakha
4   - ogina
1   - Kloby
1   - pan_opicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639992
Fotografií: 588804
Plakátů: 279713
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.284/0.252