reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ztraceni v poušti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.6.2017
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2015
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
martin23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2009
James55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Shark.18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2007
peterson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49686minih49686Anakonda (2008) [Video] 
Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent n
minih149568minih149568Ochránci (2016) 
Zaščitniki n
minih29460minih29460Ďábel přichází (2000) 
Lost Souls n
minih42365minih42365Rytíři nebes (2006) 
Flyboys n
minih145280minih145280Záškodníci (2016) 
Marauders n
minih14457minih14457Noční směna (1990) 
Graveyard Shift n
minih114671minih114671San Andreas (2015/1) 
San Andreas n
minih31838minih31838Critters 3 (1991) 
Critters 3 n
minih43520minih43520Re-Animátor (1985) 
Re-Animator n
minih93604minih93604Livide (2011) 
Livide n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 % (11)
5   - 151974
6   - Antonin_Ve
6   - ASPHALT
2   - miroslav22
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
7   - butlerka
2   - martin23
8   - James55
10 - Shark.18
2   - peterson
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.092/0.056