reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ztraceni v poušti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.6.2017
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2015
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2010
martin23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2009
James55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Shark.18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2007
peterson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108071minih108071Babovřesky 2 (2014) [2k digital] 
Babovřesky 2 n
minih86112minih86112Zátah (2011) 
Serbuan maut n
minih61162minih61162Noroi (2005) 
Noroi n
minih56404minih56404Grotesque (2009) 
Gurotesuku n
minih134308minih134308Preservation (2014) 
Preservation n
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih70818minih70818Ve spánku (2010) 
Dans ton sommeil n
minih10087minih10087Kdo chce zabít Jessii? (1966) 
Kdo chce zabít Jessii? n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih54581minih54581Dokonalý únik (2009) 
A Perfect Getaway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 %
5   - 151974
6   - Antonin_Ve
6   - ASPHALT
2   - miroslav22
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
7   - butlerka
2   - martin23
8   - James55
10 - Shark.18
2   - peterson
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621502
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.126/0.091