Zari
ohodnotit

Ztracená brána [TV minisérie]

Ztracená brána (1/3) (2012) - 1. díl

Rok:
2012
Délka:
71 minut
„Otevřít bránu a vykročit přes práh tohoto světa je velká nerozvážnost, za kterou následuje nejvyšší trest. Dvojice kriminalistů Anna Geislerová a Jiří Dvořák s religionistou Ivanem Trojanem chtějí změnit úmysly sériového vraha, ale z každého podezřelého se stává jen další oběť.“

Komentáře k filmu Ztracená brána (1/3)

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2016
Jirka Strach nám zas nahání strach:-)
Tak protože mě od Jirky   Stracha velmi potěšil a   zaujal Labyrint neváhal jsem   a sleduji tento seriál.   První díl solidní,   zajímavý případ, skvělé   herecké obsazení, dobré   hlášky a vtipy. Je to   napínavé a natočeno   profesionálně, pár   nedokonalostí se musí   přehlédnout, ale funguje to   fajnově:-)
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2012
zajímavě, svižně, s   tempem, dynamikou i gradací   se j. strach pustil do   prvního dílu trilogie   ztracená brána. k dalším   kladům ztracené brány pak   jistě patří i netradiční   hudba m. boka dokreslující   atmosféru příběhu, ale   stranou jaksi pokulhávají   výkony hlavních hrdinů,   kteří nám od prvotního   počinu na dané téma,   čímž byla ďáblova lest,   zůstali stát stranou,   načež je slušně   přehrávají ti, co byli   obsazení do těch rolí   vedlejších. nutno také   dodat, že rozčlenění   ztracené brány do tří   samostatných dílů se   nevyhnulo klasickému klišé   utnout vše v tom   nejdůležitějším, což lze   v současnosti řešit i jinou   variací. úvodní díl   ztracené brány jistě najde   své příznivce, ale ruku na   srdce, vše mohlo být   minimálně o příčku výš,   takže s titulky 1. dílu se   ocitáme v nejvyšší   kvalitě děl ze střední   třídy dějin světové   kinematografie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blues Greats (Jammin´with the Blues Greats)

Blues Greats
Jammin´with the Blues Greats

Krzysztof Sylwanowicz

Sylwanowicz Krzysztof

Naposled navštívené:
Blues Greats (Jammin´with the Blues Greats)

Blues Greats
Jammin´with the Blues Greats

Krzysztof Sylwanowicz

Sylwanowicz Krzysztof