Zari
ohodnotit

Zrádci [TV minisérie]

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
405 minut, 6 hod. 45 min.
„Šestidílná kriminální minisérie o zlých lidech s dobrými rodinami“

Komentáře k filmu Zrádci

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
CharlieCh
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2020
Trochu jiné krimi, a řekl   bych perfektně zpracované.   První díl jsem málem   nedokoukal - nemám rád   vyprávění hlavním hrdinou,   a navíc ta hudba!!. Nakonec   jsem se ukecal a další díly   měly gradaci napětí.   Hlavně vyzvednu obsazení a   opravdu přesvědčivé a   uvěřitelné výkony herců.   Pochválím i úvodní titulky   a kameru. Jediné, co už mi   od prvního dílu lezlo na   nervy, byla hudba. Ta to   všechno dokázala pěkně   kazit. Ostatně i zvuk nic   moc. Přesto dávám devět.
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2020
Dobrá jízda! Žádné   servítky, žádné řešení,   ale syrová ukázka, jak to   chodí na obou stranách (na   třech a více) drogové   barikády, těžko   proniknutelná role   vietnamské komunity, skvěle   využitá Krobotová, skvělý   i Cyril Dobrý, jehož   nesympatické postavě bych   nakopal hned. Celkově   suverénní řemeslo a   nečekaný filmově-televizní   zážitek.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2020
Nakonec dám celé sérii 60%,   ale kdyby se tato krimi série   více věnovala případům a   né záběrům na lidi a   krajinu, kolikrát rozhovory o   ničem a potlačila tu   umělecko - artovou složku +   úplně změnila hudbu šel   bych asi výš, takhle spíše   horších 60% a jednou   stačilo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama