Duben

Komentáře uživatele CharlieCh

CharlieCh

CharlieCh zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Boží mlýny
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.5.2021
Možná původní   nápad...možná herecké   obsazení (tedy většinou) a   jméno režiséra...Ale   výsledek? Ani kočka ani pes   - ani napětí ani legrace.   Taková otročina. Budiž,   možná jako taková   neškodná a nevýrazná   zábava, no nevím. Ale co je   totální katastrofa, to je   technika. Pokud by se   udělovala cena za špatný   zvuk, pak jednoznačný   kandidát by byl .I herci,   kteří mají normálně   výbornou artikulaci, mumlaj,   úroveň zvuku kolísá -   vypadá to, jako když si   nahrajete zvuk z televize na   mobil. Ani ostatní : kamera,   střih nic moc. Trochu jsem to   celé nepochopil. Proč je to,   proboha, tak odfláknuté.
Hlava Medúzy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2021
Stručně: scénář, režie,   hudba, hlavní role   (Čvančarová!) - všechno   minus! Plus jen J.Dvořák a   některé vedlejší role,   lokace...
Jinak   zklamání.
Kukačky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2021
Ještě není série u konce a   už jsem si jistý, že se   nemýlím, že se to celé v   tomhle žánru dokonale   povedlo. Výkony herců,   včetně dětských, jsou   opravdové a perfektní, se   vším všudy. Klobouk dolů,   jak se podařilo zvládnout   dost ošemetné téma. Umím   si představit, jak by se to   dalo zpras..kazit. Zvlášť,   když se jedná o všeobecně   známou kauzu.
Medvěd na koksu (Cocaine Bear)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.5.2023
Tvůrci na koksu.
Váhal jsem, jestli k tomuhle   paskvilu něco napsat.   Větší krávovinu jsem   dlouho neviděl, a že jsem   jich viděl dost. Dal bych   hodnocení -10, ale nejde to.
Nesmrtelný (Self/Less)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2020
Námět originální není,   ale zpracování ano.   Výborné výkony hlavních   postav, což se u B.Kingsleyho   dá předpokládat a ani za tu   chvíli nezklamal. Po pomalém   začátku rychlý rozjezd.   Člověk i v tom tempu najde   romantiku, akční scény,   prostě všechno. Má to spád   a pointu, kterou asi mnohý   nečekal. V tomhle žánru   slušný film, který pobaví   a neurazí.
Noe (Noah)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.8.2021
Čtyři hvězdy ze soucitu k   vynikajícím hercům. I já   jsem ateista, ale víc než   sebe lituji všechny   věřící, kteří tuhle   slátaninu viděli. Další   slova by byla zbytečná...
Osm dní (8 Tage)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2019
Já si naopak myslím, že na   SRN casting typově rolím   seděl perfektně. Seriál má   spád a opravdu se dá   sledovat na jeden zátah.   Místy docela psycho. Na   druhou stranu - přes   vypjatost scén - žádný   přehnaný krvák. Myslím,   že stojí za podívání i   zamyšlení. Plus jedna   hvězda za titulky a   hudbu.Sečteno: 9+1=10.
Párty Hárd
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.3.2020
Myslím, že jsem už viděl   hodně, ale tohle jsem nějak   nemohl pozřít, takže se   přiznám, že jsem to   zbaběle vzdal a nevydržel   ani těch milosrdných 60   minut. Den předtím jsem   viděl Vlastníky - i to mě   možná ovlivnilo. Z toho   zařazení: černá   komedie/erotický bych   ponechal jen černá a dodal   bych zbytečnost/hnus.
Pravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandy (True History of the Kelly Gang)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2020
Popravdě, nečekal jsem, že   to bude tak zajímavý   australský 'western'. A nejen   to.Výborná kamera, až dost   drsný děj, ale opravdovost a   reálnost. Výkony herců na   10. Možná je to film spíše   pro náročnějšího diváka,   ale dávám 9, i když jsem   nad 10 váhal.
Soudný den (Doomsday)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2021
Opravdu slátanina. Jako by   někdo sestříhal   postapokalyptické, akční,   sci-fi... filmy z minulosti (a   kupodivu i z budoucnosti).
Úplně mě dostala   honička v autech z   Šíleného Maxe. Těch   momentů Deja vu bylo víc.   Ale byla tam i proroctví -   ale to už zabředám do   současnosti (politika,   covid), a to sem nepatří.   Takže za mně 5.
The Shield - policejní odznak (The Shield)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2020
Úžasný seriál. Drsné, ale   pravdivé, má to spád a   napětí, žádné romantické   vsuvky. Dávám deset za   perfektní zpracování i   výkony herců. Úplně mě to   pohltilo. I když nemám v   oblibě brutální filmy,   tento seriál je tak   důvěryhodně natočený, že   všechno splňuje účel.   Vřele doporučuji, na rozdíl   od domácích krimi (až na   několik málo světlých   výjimek).
Zrádci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2020
Trochu jiné krimi, a řekl   bych perfektně zpracované.   První díl jsem málem   nedokoukal - nemám rád   vyprávění hlavním hrdinou,   a navíc ta hudba!!. Nakonec   jsem se ukecal a další díly   měly gradaci napětí.   Hlavně vyzvednu obsazení a   opravdu přesvědčivé a   uvěřitelné výkony herců.   Pochválím i úvodní titulky   a kameru. Jediné, co už mi   od prvního dílu lezlo na   nervy, byla hudba. Ta to   všechno dokázala pěkně   kazit. Ostatně i zvuk nic   moc. Přesto dávám devět.
Ztraceni v Mnichově
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2020
Tenhle film není určitě pro   každého (i podle   komentářů je to jasné - a   nemám to nikomu za zlé).   Zelenkovo mistrovství se   projevilo jak ve scénáři,   tak v režii. Těžké je   hodnotit výkony herců, když   člověk těžko může   posoudit, zda i to nebylo   záměrem. Rozhodně má celý   projekt originální   konstrukci a divák má kus   prostoru pro to, aby se   rozhodl čemu věřit.

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

39 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 03:00

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

02:25 - 03:00

29 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:00 - 03:00

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10