Zari
ohodnotit

Zpívající detektiv

The Singing Detective

Další název:
Detektiv
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
2004

Komentáře k filmu Zpívající detektiv

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Ta lupenka je dost hnusná   nemoc... Možná, kdyby v tom   nehrál můj oblíbebý Robert   Downey Jr., tak bych se ani   nedíval. Takto jsem u filmu   vydržel, ale byl takový   nějaký divný. Ale co,   nemusím zas rozumět úplně   všemu. Každopádně tam bylo   pár dobrých hlášek - jako   například ta o "lidské   pizze", které mě docela   rozesmály.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Tak tento film mě bavil od   začátku do konce. Zajímavý   přístup k příběhu v retro   stylu.Bavil jsem se , když   jsem uviděl v převleku Mela   Gibsona za psychiatra,sranda.   Konečně jsem jako herečku   poznal paní Tom Cruiseovou-   Katie Holmes. Ten film je   takový zvláštní spletenec   reality a snů. A hlavní   hrdina Stan Dark - Robert   Downey jr. byl výtečný!!
adelkasprdelkas
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Abych byla upřímná, usnula   jsem u toho filmu asi tak ve   4. čtvrtině, ne kvuli filmu,   byla jsem opravdu unavená,   ale pak přišla reklama a   bylo to v čudu. Úžasný   Robert Downey Jr. jako   spisovatel co trpí lupénkou   (dost nechutné mimochodem)   upadá do dosti zbloudilých   představ, jak kolem něj   tančí a zpívají lékaři,   ale také do své rozepsané   knihy o slavném zpěvákovi,   který si přividělává jako   soukromé očko. Bláznivá   kombinace, ale Robert Downey   Jr., který tam má úžasné   cinické a pesimistické   komentáře, za to rozhodně   stojí s lupénkou i bez:-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Paul Bradley

Bradley Paul

Troye Sivan

Sivan Troye

Naposled navštívené:
Paul Bradley

Bradley Paul

Troye Sivan

Sivan Troye