ohodnotit

Zlatý špión [TV film]

Goldeneye

Další název:
Golden Eye; Goldeneye: The Secret Life of Ian Fleming
Rok:
1989
Délka:
105 minut
„Britský životopisný film věnovaný osudům spisovatele Iana Fleminga, duchovního otce Jamese Bonda“

Celkové hodnocení filmu Zlatý špión

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
jin69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2008
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Olie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
Majki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Anakin28
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2008
Lytol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2004
irishiena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10793minih10793Krev a víno (1996) 
Blood and Wine n
minih41293minih41293Děsnej doják (2006) 
Date Movie n
minih51764minih51764Sbohem a amen (1977) 
Goodbye and Amen n
minih48727minih48727Maminčin mazánek (2007) 
Mama's Boy n
minih18097minih18097Roztržitý (1970) 
Le Distrait n
minih9623minih9623Jestřábí žena (1985) 
Ladyhawke n
minih56192minih56192Invictus: Neporažený (2009) 
Invictus n
minih50624minih50624Snídaně pro psy (2007) 
A Dog's Breakfast n
minih17639minih17639Queen Greatest Flix II. (1991) [Video] 
Queen Greatest Flix II. n
minih39762minih39762Jeskyně (2005) 
The Cave n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 % (12)
8   - davidek
8   - R.RICKIE
10 - Gremmie
7   - sluníčko
9   - jin69
6   - tomkal
8   - Olie
9   - Majki
7   - jarro
8   - Anakin28
8   - Lytol
10 - irishiena

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

34 minut již uběhlo
121 minut zbývá do konce

ČT2 - Vozíček na cestě vzhůru

02:30 - 02:55

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

02:15 - 02:55

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:20 - 03:15

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.144