Zari
ohodnotit

Zkus mít vkus [TV pořad]

Proměny paní Klaudie

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
22 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zkus mít vkus
Pokud tento popis bude číst i paní Klaudie, ať se nezlobí, ale tento dokument jsem si nemohl nechat ujít. Současně bych ji chtěl i poděkovat za veškerou práci, kterou věnovala svým žákům na ZDŠ Ostrčilova v Ostravě, kde dlohou dobu působila co by učitelka ruského jazyka. Nyní učí na Vysoké škole.
Paní Klaudie je mimo jiné autorkou několika učebnic ruského jazyka a nyní se chystá na další přehlídku Puškinova památníku v Praze, tentokrát v roli porotkyně, po době, kterou strávila s dětmi, co by soutěžícími. A na to si pozvala Českou televizi s jejím pořadem Zkus mít vkus.
Tato šarmantní dáma chce být na tuto přehlídku ještě šaramantnější.
Paní Klaudie vzpomíná na tehdejší módu, kdy se nosily šusťáky, boty pilky, a podobně. A od odbornic chce aby ji udělaly zcela novou.
Vše začíná probírkou šatníku. Jsou zde šaty z období tmavého, zhruba do dokončení docentury, potom věci na tzv donošení na chatu. V druhé půlce šatníku jsou šaty od jejího muže. Jediné co v šatníku chybí jsou kalhoty. Ty paní Klaudie ne že by nechtěla nosit, ale podle ní není kalhotový typ. Potom přijdou na řadu boty.
A nyní nastupují odbornice - první je Dana Hauptová, která je majitelkou kadeřnického salonu a paní Klaudie ji předvádí své šaty. Nyní paní Dana bude vybírat barvu vlasů podle barvy šatů. A jde se vybírat. Paní Klaudie zůstává v úžasu nad tím, že jí sluší kalhoty, což nikdy nepředpokládala. Je překvapena proměnou, která tímto šatním doplňkem u ní nastala.
Na řadu přišla oděvní výtvarnice paní Marcela Lysáčková - její tvorbu paní Klauide zná a je spokojena s volbou.
Nastává výběr bot. Se vzorkem šatů se jde za paní Danou, na které je výběr barvy vlasů. Současně s ní na paní Klaudii "pracuje" i vizážistka Zuzana Jirkalová, ta má na starost make up paní Klaudie.
A postupně přichází proměna - vlasy, vizáž, nehty, to vše podtrhuje osobnost paní Klaudie.

Paní Klaudie teď předvádí hotovou "práci" všech zúčastněných odbornic na módu a je vidět, že proměna, která u ní nastala, je jen k lepšímu, a že na Puškinově památníku bude paní Klaudie zcela nová. Tuto proměnu v dobrém kvituje i její dcera.

Zpracoval podle dokumentu Edward52 a jeho archív


Autor: Edward52

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

80 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vladimir Dimitrov

Dimitrov Vladimir

Naposled navštívené:
Vladimir Dimitrov

Dimitrov Vladimir