Zari
ohodnotit

Život v hříchu [TV film]

If There Be Thorns

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
100 minut

Komentáře k filmu Život v hříchu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Jaruna.cimrman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2018
Manipulátoři a psychopati v akci
3. pokračování filmu   Květiny v podkroví

Tak jsem si   přála, aby se to všechno   konečně urovnalo a hlavní   představitelé Chris a Cathy   mohli žít v klidu někde,   kde je nikdo nezná. Tak oni   se odstěhují do jiného   státu. Z Jižní Karolíny do   Kalifornie. Říkala jsem si   fajn, tam jim bude dobře.   Potom zjistím, že vlastně   bydlí hned těsně vedle té   obludné rezidence, kde je   matka a babina týrali   zavřené v podkroví. To mi   prostě hlava nebere. Ze   sourozenců se stanou   manželé (což bylo   očekávatelné) a   vychovávají spolu dvě   děti, které porodila Cathy.   Staršího syna má s   baleťákem Julianem, který   zahyne při autonehodě a   druhého syna Barta má s   manželem vlastní matky   Bartem, který zahynul při   požáru rezidence. Takže s   vlastním bratrem nemá   žádné dítě. Později si   ještě osvojí holčičku   Cindy, která je sirotkem. A   tak si tam žijí celkem v   pohodě v krásné vile,   ovšem jen do chvíle, než se   do sousedství přistěhují   noví nájemníci. Do té   vyhořelé rezidence. Kdo   myslíte, že by to tak asi   mohl být? Nikdo jiný než ta   bestie, jejich matka Corrine a   její věrný sluha. A tady   mě znovu napadá, proč se   stěhovali tak blízko místa,   na které měli tak špatné   vzpomínky? Logiku v tom   nehledejte. Myslím, že i ta   autorka musela být trochu   zvrhlá a úchylná. Na scénu   tak nastupují manipulátoři   a psychopati. Teda dva -   manipulátor je sluha John a   psychopatka je matka a   babička Corrine. Nejhorší   je, když psychopatka je   navíc ještě dost chytrá a   předvídavá. Ne však dost   na to, aby hru, kterou   rozehrála, zakončila svým   vítězstvím. Nepočítala   totiž, že se do jejího   plánu zapojí zákeřný   sluha John, který tak   zmanipuluje mladého Barta,   že ho poštve proti celé   své rodině. A na další zlo   je tak zaděláno. Máte se na   co těšit.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.8.2019
Podobně vyspekulovaný   příběh se vidí málokdy.   Má navazovat na film   "Květiny v   podkroví" (jestli je   ještě nějaká mezihra,   uniklo mi), což se ještě i   při mé nedůvěře k   podobným americkým   televizním dramatům dalo   snést. Pokračovaní je   hodně slabé. Vadí mi   špatná volba hlavních   postav, zvláště když matka   a syn vypadají stejně   staří (Corinne a   Christopher), což herci také   ve skutečnosti jsou. Závěr   filmu je rovněž   nepochopitelný, jakoby si   autoři připravovali půdu   pro další pokračování. To   už ale bude beze mě, což   ale nikomu určitě nebude   vadit. Mně nejméně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Taneční akademie (Dance Academy)

Taneční akademie
Dance Academy

Matyas Draffi

Draffi Matyas

Naposled navštívené:
Taneční akademie (Dance Academy)

Taneční akademie
Dance Academy

Matyas Draffi

Draffi Matyas