Zari
ohodnotit

Život v hříchu [TV film]

If There Be Thorns

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
100 minut

Obsah filmu Život v hříchu

 
Cathy a Christopher vyrůstali jako bratr a sestra, ještě se dvěma dalšími sourozenci, zavření v podkroví, kde je držela pod zámkem jejich babička a posléze i matka Corrine. Dnes je z Christophera doktor Sheffield a z Cathy učitelka baletu paní Sheffieldová. I když se oba sourozenci snažili žít obyčejným životem, jejich vroucná vzájemná láska, která vzplanula v zajetí, je přemohla a nyní žijí jako manžel a manželka. Cathy s Christopherem vychovávají dva syny. Prvním je Jory Marquet, kterého Cathy počala v době, kdy se snažila žít bez Christophera, ale Joryho otec zemřel, dřív než se Jory narodil. Druhým synem je Bart Sheffield, který se...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazykové verze:
anglická, francouzská
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Život v hříchu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.8.2019
Podobně vyspekulovaný příběh se vidí   málokdy. Má navazovat na film "Květiny v   podkroví" (jestli je ještě nějaká   mezihra, uniklo mi), což se ještě i při mé   nedůvěře k podobným americkým televizním   dramatům dalo snést. Pokračovaní je hodně   slabé. Vadí mi špatná volba hlavních postav,   zvláště když matka a syn vypadají stejně   staří (Corinne a Christopher), což herci také   ve skutečnosti jsou. Závěr filmu je rovněž   nepochopitelný, jakoby si autoři připravovali   půdu pro další pokračování. To už ale bude   beze mě, což ale nikomu určitě nebude vadit.   Mně nejméně.
Jaruna.cimrman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2018
Manipulátoři a psychopati v akci
3. pokračování filmu Květiny v   podkroví

Tak jsem si přála, aby se to   všechno konečně urovnalo a hlavní   představitelé Chris a Cathy mohli žít v klidu   někde, kde je nikdo nezná. Tak oni se   odstěhují do jiného státu. Z Jižní Karolíny   do Kalifornie. Říkala jsem si fajn, tam jim bude   dobře. Potom zjistím, že vlastně bydlí hned   těsně vedle té obludné rezidence, kde je matka   a babina týrali zavřené v podkroví. To mi   prostě hlava nebere. Ze sourozenců se stanou   manželé (což bylo očekávatelné) a   vychovávají spolu dvě děti, které porodila   Cathy. Staršího syna má s baleťákem Julianem,   který zahyne při autonehodě a druhého syna   Barta má s manželem vlastní matky Bartem,   který zahynul při požáru rezidence. Takže s   vlastním bratrem nemá žádné dítě. Později   si ještě osvojí holčičku Cindy, která je   sirotkem. A tak si tam žijí celkem v pohodě v   krásné vile, ovšem jen do chvíle, než se do   sousedství přistěhují noví nájemníci. Do   té vyhořelé rezidence. Kdo myslíte, že by to   tak asi mohl být? Nikdo jiný než ta bestie,   jejich matka Corrine a její věrný sluha. A tady   mě znovu napadá, proč se stěhovali tak blízko   místa, na které měli tak špatné vzpomínky?   Logiku v tom nehledejte. Myslím, že i ta autorka   musela být trochu zvrhlá a úchylná. Na scénu   tak nastupují manipulátoři a psychopati. Teda   dva - manipulátor je sluha John a psychopatka je   matka a babička Corrine. Nejhorší je, když   psychopatka je navíc ještě dost chytrá a   předvídavá. Ne však dost na to, aby hru,   kterou rozehrála, zakončila svým vítězstvím.   Nepočítala totiž, že se do jejího plánu   zapojí zákeřný sluha John, který tak   zmanipuluje mladého Barta, že ho poštve proti   celé své rodině. A na další zlo je tak   zaděláno. Máte se na co těšit.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama