reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Živelní katastrofy 3 - Přírodní požáry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2010
Ocean
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
MikeOldfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2010
Jean-Michel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35819minih35819Texaský masakr motorovou pilou (2003) 
The Texas Chainsaw Massacre n
minih48677minih48677Pád (2006) 
The Fall n
minih24540minih24540Výstřely v Mariánských Lázních (1973) 
Výstřely v Mariánských Lázních n
minih49275minih49275Luisa Fernanda (1999) [TV seriál] 
Luisa Fernanda n
minih15257minih15257Păcală (1974) 
Păcală n
minih54517minih54517Božena Němcová (1961) [TV inscenace] 
n
minih33715minih33715Boris Godunov (1989) 
Boris Godounov n
minih45150minih45150Útěk z vězení (1975) 
Breakout n
minih38305minih38305Zajatec japonských ostrovů (1980) [TV film] 
Shogun n
minih35133minih35133Dálnice obřadu Pow Wow (1989) 
Powwow Highway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.8 %
10 - Agostino
9   - Kuvik
10 - satyr
10 - MaKy92z
10 - Roman.H
10 - Indiana.Jo
10 - Ocean
2   - Sivok
10 - Ladik80
10 - MikeOldfie
10 - Jean-Miche
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539249
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.571/0.526