reklama
 
ohodnotit

Žít!

Huozhe

Další název:
To Live
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
132 minut

Celkové hodnocení filmu Žít!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2014
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008
Eles
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96754minih96754Pieta (2012) [2k digital] 
Pieta n
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih35467minih354671984 (1984) 
Nineteen Eighty-Four n
minih48670minih48670Noc v muzeu 2 (2009) 
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian n
minih48408minih48408Zataženo, občas trakaře (2009) 
Cloudy with a Chance of Meatballs n
minih28913minih28913Oddělené stoly (1958) 
Separate Tables n
minih74854minih74854Snow Flower and the Secret Fan (2011) 
Snow Flower and the Secret Fan n
minih70327minih70327Hledání ztraceného času (1991) [TV pořad] 
Hledání ztraceného času n
minih69546minih69546Fitna (2008) 
Fitna n
minih55359minih55359Bratrstvo (2001) [Video] 
The Brotherhood n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.5 %
6   - Mlapiska
10 - cerfik
9   - kahi
10 - fingon
9   - Darkman7
10 - volam
2   - Sivok
10 - Eles

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

18:15 - 18:45

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno!

17:35 - 18:55

69 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143424
Osobností: 612427
Fotografií: 536184
Plakátů: 256774
Obsahů a biografií: 131590

Poslední komentáře

Stíny minulosti (2006) [Video]

Stíny minulosti
Kecání a časté chození od   ničeho k ničemu. První   lepší ukázka boje, žel   vlastně jediného mimo   střelby, po čtyřiceti   minutách. Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V paprscích slunce (2015) [DCP]

O slzách Zin-Mi

V paprscích slunce
Film má i „českou   stopu“, produkčně se kolem   něj motaly známé firmy   provocateurů – Vít   Corleone Klusák a Phil   Marlowe Remunda. Jde o více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Billy Elliot - muzikál (2014)

Billy Elliot - muzikál
S komentářem Jarda flr   nesouhlasím. Film z roku 2000   jako takový mě nijak   zvlášť nezaujal. Moje   hodnocení "9" je z důvodu,   že jak více >

Autor: New | Hodnocení: 9 / 10

Zkouškové období (1990)

Zkouškové období
No, je vidět, že „už se   mohlo“. Nahoty je tu dost. A   bohužel i propagační omluva   pěti procent. Nakonec se to   celé nějak zhoupne do   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Právě začínáme (1946)

Právě začínáme
Roztomilá rodinná komedie s   ještě roztomilejší malou   „bonzačkou“. Krásně   strávené pohodové nedělní   dopoledne. Není to dokonalé,   ale co je. Nadprůměrný   filmík.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.409/0.277