reklama
 
ohodnotit

Žít a užít

Vivre pour vivre

Další název:
Live for Life ; Vivere per vivere ; Žiť a užiť
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Žít a užít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2008
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Maruska239
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36804minih36804Bolek a Lolek (1963) [TV seriál] 
Bolek i Lolek n
minih43981minih43981Báječný Robin Hood (1970) 
Il Magnifico Robin Hood n
minih9983minih9983Karel Havlíček Borovský (1931) 
n
minih11518minih11518Liza (1972) 
Liza/La cagna n
minih44000minih44000Ztracen v oblacích (2006) 
Beautiful Dreamer n
minih14236minih14236Nezkrotná Angelika (1967) 
L'indomptable Angélique n
minih44758minih44758Čas jeřabin (1997) [TV film] 
Čas jeřabin n
minih11722minih11722Má láska s Jakubem (1982) 
Má láska s Jakubem n
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih27980minih27980El Dorado (1987) 
El Dorado n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84 % (10)
9   - cicis
9   - melakara
8   - Nasudr
8   - fred.appl
10 - sakro
10 - Johnny1
8   - Zdenek13
10 - ceskytulak
2   - Sivok
10 - Maruska239
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152395
Osobností: 636580
Fotografií: 578673
Plakátů: 275727
Obsahů a biografií: 139857

Poslední komentáře

Ostrov pokladů (2007/1)

Ostrov pokladů
Nejznámější dílo   skotského spisovatele Roberta   Louise Stevensona ´Treasure   Island´ se řadí k   příběhům, které jsou   filmaři neustále více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Robin Hood (1991)

Robin Hood
Televizní verze promítaná i   v českých kinech v podstatě   sloužila jako konkurence   velkorozpočtovému snímku s   Kevinem Costnerem ´Robin   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt bílého koně (1998)...

Big Ben: Smrt bílého koně
Během módní přehlídky je   probodnut Ramboldem   nastrčený milenec manželek   několika tölzkých   papalášů. Ben opět   podlehne šarmu blondýny. více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt překupníka (1997) ...

Big Ben: Smrt překupníka
Toto je první díl Bena,   který jsem při jeho prvním   vysílání před dvaceti lety   zaregistroval, takže pro mě   trochu nostalgický. Řeší   se více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrtící aféra (2000) [T...

Big Ben: Smrtící aféra
A další díl s italskou   menšinou. Ben tu dost   prohání Pfeiffera, který se   chce dát ke kriminálce, ale   opět pohnojí co může.:)   Resi v více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.162/0.129