Zari
ohodnotit

Zbožňuju trable

I Love Trouble

Rok:
1994
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
8.9.1994
„Zuřiví reportéři Julia Roberts a Nick Nolte bojují nejen o titulní stránku, ale i o život“

Komentáře k filmu Zbožňuju trable

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2018
Peter Brackett a Sabrina   Peterson jsou dva   konkurenční novináři z   Chicaga. On je profesně již   v podstatě veterán, ona   ještě sice mladá, avšak   neméně úspěšná. A oba   přes počáteční rivalitu   spojí kauza spiknutí velké   chemické společnosti, která   začne vlakovým neštěstím.   Příběh solidně napsaný   poukazující nejen na   novinářskou profesionální   práci. Vážnost děje je   odlehčena úsměvnými   situacemi, které tak nějak   vyplynou a když se přidá   ještě romantická   atmosféra, dostaneme vcelku   příjemný snímek s tahouny   jako je Nick Nolte a Julia   Roberts. Absolutně v ničem   se netlačí na pilu, děj je   jednoduchý a přirozeně   plynoucí. Téměř   dvouhodinová stopáž uběhne   jako nic a coby veselá   romantická komedie s   thrillerovými prvky zanechá   odpočinkový divácký   zážitek.
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Jako pes s kočkou
Vtipná komedie s Noltem jako   nenapravitelným novinářem   řešící kriminální   zločin a špickující se s   konkurenční novinářkou   Julií Roberts.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Patrik Thelander

Thelander Patrik

Edie

Edie
Edie

Naposled navštívené:
Patrik Thelander

Thelander Patrik

Edie

Edie
Edie