Zari
ohodnotit

Zátah

Serbuan maut

Další název:
Prepadovka; The Raid; The Raid Redemption / Zátah: Vykoupení
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
101 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zátah
Speciální policejní oddíl má za úkol proniknout do přísně střeženého činžovního domu na předměstí Jakarty a zajmout šéfa gangu, který obývá horní patro. Tým je však brzy prozrazen a z domovního telefonu se ozve lakonický šéfův rozkaz: Kdo z nájemníků pomůže zabít policisty, bude už navždy bydlet zadarmo. Malé skupince, která přežije následující krvavou lázeň, tak nezbude nic jiného než se vydat směrem vzhůru, jedinou cestou, jež jim může zajistit přežití. Po nezbytné premise následuje to, co ze snímku dělá jeden z nejlepších akčních filmů posledního desetiletí: explicitní adrenalinová akce s dokonale propracovanými choreografiemi a brutální poezií násilí v dynamicky snímaných soubojích na hranici fyzických možností, které překračují všechny pomyslné meze toho, co jsme v asijských filmech dosud viděli. Hlavní hrdina, policista Rama v podání Ika Uwaise, jenž předvedl své schopnosti již v předchozím režisérově snímku Cesta bojovníka (2009), se tak bude muset probojovat až k samotnému vrcholu zločineckého řetězce, a to za pomoci všeho, co mu přijde pod ruku.
MFF Karlovy Vary 2012


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zátah
POZOR SPOILER!!!

Speciální jednotka má za úkol vniknout do domu a zajmout Tomariadiho. Je to největší boss podsvětí. Mimo spousty lidí, co je chrání, má ještě dva osobní strážce - Mata Doaga a Andiho. Ti jsou schopni všeho. Vevnitř muž zastřelí čtyři zajatce a pátého zabije kladivem. U domu už je čeká poručík a není nadšen, že jsou v týmu nováčci. Nuže, jednotka vrazí do domu a začne „mazec“. Zatím jen takový menší, ale jakmile dítě zmáčkne alarm, je jasné, že půjde do tuhého. Rozjede se děsivý masakr s krvavými oběťmi na obou stranách. Policisté jsou jasně poraženi a ukryjí se v jednom z bytů. Z celé jednotky jich zbylo jen pár. Unikají děrami v podlaze nebo stropě. Druzí dva se ukryjí za tajnou stěnou a jsou málem objeveni. Jeden z nich, Rama, nechává kolegu Bova zde a sám se pokusí probojovat pryč. V druhé skupině se pomalu odhaluje zrádce a dochází k rozepřím. Rama se zde setkává s bratrem Andim a chce, aby šel s ním. To se však bratrovi nechce. Jde zpět k šéfovi, ale ten jej sledoval kamerami a nyní je to prozrazeno. Rama se dostává ke dvěma přeživším kolegům a rozhodnou se zaútočit přímo na šéfa. Jenže cestou vidí Rama muže, který bije jeho spoutaného bratra a rozhodne se zakročit. Nastává boj, ale ten panuje také o několik pater výše, kde jeho kolegové vpadnou přímo k šéfovi. Jenže překvapení stíhá překvapení…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Zátah
Cíl mise elitní jednotky zní jasně - zaútočit na budovu, ve kterém se ukrývá drogový dealer Tama a zneškodnit jej. Nováček Rama a dalších dvacet policistů se musí ovšem dostat nepozorovaně do budovy a probít se přes mnoho zločinců, kteří patrový dům obývají, a rozhodně jim nemíní dopřát čistý průchod. Proti velké přesile se řada policistů rychle tenčí, dochází munice, nelze se dovolat pomoci a jedinou nadějí se stává samotný Rama, který do tohoto pekla šel za jedním určitým důvodem.


Autor: Langley

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Zátah 2 (2013)

 Zátah 2 (2013)
Zátah 2 n
Berandal
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Indonésie / Japonsko / Spojené státy americké
Režie: Gareth Evans

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

12:00 - 12:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Yellowstonský park - tikající ...

11:25 - 12:20

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Možné je všechno! (2024) [TV p...

11:50 - 13:35

19 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent

12:05 - 13:55

4 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Reklama