ohodnotit

Zářijové noci

Žánr:
Rok:
1957
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
24.5.1957
„... ty dovedou s člověkem zatřást. Režijní debut Vojtěcha Jasného z prostředí armády.“

Celkové hodnocení filmu Zářijové noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.5% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.10.2016
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2010
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2017
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.11.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.10.2016
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2010
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2018
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2011
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2010
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
ivospetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27958minih27958Poslední kapitola (1988) 
Fallada - letztes Kapitel n
minih3649minih3649Barvy (1988) 
Colors n
minih41237minih41237A proč já? (2005) 
Undiscovered n
minih11496minih11496Link (1986) 
Link n
minih43334minih43334Voda (2005) 
Water n
minih57844minih57844Merlinův učeň (2006) [TV film] 
Merlin's Apprentice n
minih3199minih3199Arabeska (1966) 
Arabesque n
minih55530minih55530Miláček Rita (2003) 
Lovely Rita, sainte patronne des cas désespérés n
minih69878minih69878My Lai (2010) 
My Lai Four n
minih27072minih27072Drahý mistře (1996) 
Drahý mistře n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.5 % (21)
5   - curil
7   - Erkul
7   - jarda53
2   - Pitryx
6   - Angelika28
6   - hvezdyn
5   - petrusmev
4   - New
7   - melakara
6   - Nasudr
6   - satyr
6   - nick4
5   - Kycky
6   - zepo
10 - miroslav22
6   - rosta12
6   - motelij
6   - Pavelpi
6   - menderly
7   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.305/0.273