reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zánik domu Usherů

Další název:
Edgar Allan Poe - Zánik domu Usherů
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
15 minut
„Legenda o zániku Usherova rodu podle povídky E. A. Poea“

Celkové hodnocení filmu Zánik domu Usherů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2009
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2013
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2005
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.8.2009
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2005
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2010
Salzburg1756
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2012
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8641minih8641Hra o královnu (1980) 
Hra o královnu n
minih73776minih73776Umělec (2011) 
The Artist n
minih6024minih6024Den kobylek (1974) 
The Day of the Locust n
minih40720minih40720Nukleární cíl (2005) [Video] 
The Marksman n
minih9046minih9046Chyťte ho! (1995) 
Get Shorty n
minih27512minih27512Divoká Woo (1998) 
Woo n
minih139195minih139195Dodávka smrti (2015) 
VANish n
minih18512minih18512Scalawag (1973) 
Scalawag n
minih10463minih10463Komisař Rex (1994) [TV seriál] 
Kommissar Rex n
minih28396minih28396Rollerball (2002) 
Rollerball n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 %
10 - curil
8   - clara.bow
8   - Robinson
6   - catamount
7   - Faye
9   - melakara
10 - theremin
9   - caligari
6   - fingon
10 - Bape
8   - soptik
8   - pursulus
9   - Salzburg17
10 - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

12 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.595/0.568