Zari
ohodnotit

Zamčený pokoj

Elizabeth Harvest

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
105 minut

Komentáře k filmu Zamčený pokoj

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2019
Brilantní muž si vezme   krásnou mladou ženu a   ukáže jí svůj domov,   sdělující, že je to   všechno její. Avšak kromě   místnosti, do které nemůže   vstoupit. jenomže, jak je   známo, ženská zvědavost je   silnější než cokoliv   jiného a do oné místnosti   nahlédne. Muž jí na   základě toho zavraždí. A   skromným vývojem děje se   postupně dozvídáme proč.   Trochu horor, trochu sci-fi,   trochu drama, trochu romance,   trochu i nějaká ta   realističnost. Po prvních   minutách snímku si leckterý   divák může myslet oč   běží, aby náhle zjistil,   že neví vůbec nic.   Výborný tah. Téma, jakým   se příběh zabývá, tu už   bylo v nejrůznějších   podobách, avšak tentokrát   se tak trochu fušuje do artu   a vcelku úspěšně. Tempo je   pomalejší, v podstatě se   odehrávající na jednom   místě a nasnímán výbornou   kamerou. Abbey Lee, coby   naivní mladá dáma je po   herecké stránce skvostná a   Ciarán Hinds nesoucí ve své   roli svým charakterem   určité tajemno, vyvolává   otázku, má-li ho divák   nenávidět či postupným   odhalováním stavu věcí   chápat. Snímek je ve svém   smyslu kupodivu inteligentní,   luxusním prostředím   elegantní a vlivem   přitažlivosti Abbey Lee   sexy. Hloubka příběhu sice   místy může přivést k   nudnosti, ale je to jen vlivem   faktu, že se nejedná o   žádnou popcornovou zábavu,   ale o drama mající   myšlenku. A takových   snímků je setsakramentsky   málo.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2019
Futuristický skleněný dům   v kopcích a hlavní hrdinka v   šesti kopiích uložených v   boxech v jakémsi   hibernačním stavu. Na první   pohled mě zaujala   představitelka hlavní role   Lee, můj první dojem byl -   ramínko na šaty. Později   jsem svůj názor poopravil,   je to půvabná dívka a má   vše na správných místech.   Děj příběhu není až tak   napínavý, jak by slušelo, a   pro mě je až příliš   vykonstruovaný. Kdo se mi z   herců líbí, je   jednoznačně Ciarán Hinds.   Ten se své role stárnoucího   seladóna a slizouna (v   erotické sféře) s mladinou   ženuškou zhostil na   podtrženou jedničku.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

69 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:35

4 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Noroi

Noroi
Noroi

Naposled navštívené:
Noroi

Noroi
Noroi