reklama
 
ohodnotit

Záhadná paní X

L'étrange Madame X

Žánr:
Země:
Rok:
1951
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Záhadná paní X

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30733minih30733Dr. T a jeho ženy (2000) 
Dr. T. and the Women n
minih2480minih2480A to právě v pondělí ráno (1959) 
Und das am Montag morgen n
minih23941minih23941Zločiny mužů (1985) 
The Evil That Men Do n
minih35388minih35388Dvanáct do tuctu (2003) 
Cheaper by the Dozen n
minih9880minih9880Kamarád do deště (1988) 
Kamarád do deště n
minih50810minih50810Adresa neznámá (2008) [TV seriál] 
Adresse Inconnue n
minih2741minih2741Nebojte se, je to léčitelné (1981) 
T'inquiète pas, ça se soigne n
minih19068minih19068Slunce, seno, erotika (1991) 
Slunce, seno, erotika n
minih17707minih17707Ranč U Zelené sedmy I (1998) [TV seriál] 
n
minih33472minih33472Ararat (2002) 
Ararat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47 % (10)
5   - Agostino
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - karesm
6   - Grassel
4   - Alfpaseka
6   - Alfonc
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:30 - 15:15

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

15:05 - 16:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273871
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Pod jednou střechou (2010)

Pod jednou střechou
Naštěstí to nebyl jeden z   těch TV filmů o ničem, ale   pěkná komedie. Líbil se mi   i nový děj, žádný   podobný jsem neviděla.   Hlavní více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Amityville: Dům hrůzy (1983)

Amityville: Dům hrůzy
Po primitívnej dvojke prišla   trojka, ktorá je oveľa krát   lepšia, hlavne v atmosfére,   ktorá je u hororu   najhlavnejšia. Sympatický a   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Parchanti (2010)

Parchanti
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.245