reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Záhada v Graves End

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.1.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2009
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.5.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2008
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.11.2007
synek62
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.11.2007
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2011
Modrejmedvidek78
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8870minih8870Charley Varrick (1973) 
Charley Varrick n
minih12469minih12469Millerova křižovatka (1990) 
Miller's Crossing n
minih25121minih25121Město andělů (1998) 
City of Angels n
minih20593minih20593Tanec s vlky (1990) 
Dances With Wolves n
minih48569minih48569Push (2009) 
Push n
minih39549minih3954920. MSVB 78 (1978) 
n
minih44613minih44613Už jsme doma? (2007) 
Are We Done Yet? n
minih55692minih55692Nebezpečné lži (2007) [TV film] 
'Til Lies Do Us Part n
minih21628minih21628Ukradená vzducholoď (1966) 
Ukradená vzducholoď n
minih28616minih28616V moci snů (2000) 
Passion of Mind n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 %
5   - oulisna
4   - extremek.c
7   - Rendys
10 - Gremmie
6   - ogina
4   - Jirka9750
7   - žižalka
3   - keddy
4   - synek62
9   - Monalisa75
10 - Modrejmedv
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.458