Zari
ohodnotit

Záblesk štěstí

Me Mzis Skivi Var Dedamicaze

Další název:
I am Truly a Drop of Sun on Earth
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
61 minut

Obsah filmu Záblesk štěstí

 
April pracuje jako prostitutka v nočním klubu v Tbilisi. Potká nigerijského přistěhovalce jménem Dije, který se v Gruzii ocitl velkým nedopatřením. Mezi těmito dvěma lidskými bytostmi žijícími na okraji společnosti vykvete zvláštní láska.

Snímek se odehrává s současném Tbilisi v Gruzii. Čtyřiatřicetiletá April právě strávila noc ve vězení kvůli prostituci. Nyní pokračuje v práci ve zchátralém centru nočního života v podzemí luxusního hotelu. Zde potká mladého nigerijského přistěhovalce jménem Dije, který se jí svěří se svou cestou do Tbilisi. V domnění, že míří do Georgie ve Spojených státech, je nakonec nucen setrvávat v naprostém...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Jazyková verze:
gruzínská
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Záblesk štěstí >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.5.2018
Málokdy bývá příležitost vidět gruzínský   film, i když v produkci Švýcarska, ale jde   pouze o průměrný příběh stárnoucí   prostitutky v bezútěšných kulisách nočního   Tbilisi. Její vztah s černošským imigrantem   není žádnou romantikou, jsou na tom zhruba   stejně. Úsměvné je vysvětlení černouška,   jak se ocitl z Nigeru v Gruzii, když původně   mířil do Georgie ve Státech. Někoho smůla   provází celý život. Děj plyne pomalu na   pozadí řádění masového vraha žen v ulicích   hlavního města, ale i tak ta hodinka děje   úplně postačí, aby film nezačal nudit.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Záblesk štěstí (2017)Záblesk štěstí (2017)Záblesk štěstí (2017)Záblesk štěstí (2017)
Reklama