reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zabij mě znovu

Kill Me Again

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Zabij mě znovu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.4% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2006
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2011
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2006
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2008
dumdum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2004
abega
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2008
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2016
Mikis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Brutek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12208minih12208Mé soukromé Idaho (1991) 
My Own Private Idaho n
minih102194minih102194Nejvyšší nabídka (2012) 
La migliore offerta n
minih31355minih31355Emil a detektivové (2001) 
Emil und die Detektive n
minih40658minih40658Serenity (2005) 
Serenity n
minih22408minih22408Věříme v boha? (1980) 
In God We Tru$t n
minih29894minih29894Amores perros – Láska je kurva (2000) 
Amores perros n
minih26909minih26909Život na úteku (1975) 
Život na úteku n
minih79937minih79937Můj otec je šílenec (2012) 
That's My Boy n
minih66771minih66771Italský klíč (2011) [DVD kinodistribuce] 
The Italian Key n
minih118660minih118660Ztracený domov (2004) 
Some things that stay n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.4 %
6   - curil
8   - clara.bow
7   - M.A.G.
5   - ignac1
7   - Bara.40
8   - vojtam
8   - Charlie35
6   - R.RICKIE
7   - olgab
7   - sluníčko
6   - miratskyl
7   - fidelio
7   - Nob.r
8   - dumdum
7   - abega
10 - bolzanos
7   - Mikis
4   - Brutek

TV Program

ČT1 - Zlá krev (1986/1) [TV seriál]

17:10 - 18:25

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní klenoty

17:35 - 18:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Okrsek 49 (2004)

17:05 - 19:30

53 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

15:50 - 18:00

128 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141335
Osobností: 605523
Fotografií: 525948
Plakátů: 253632
Obsahů a biografií: 130123

Poslední komentáře

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Bezva ženská na krku

Bezva ženská na krku
No konečně film bez politiky   na který se dalo i   koukat.
Jen mně trošku   připadal ten film jak TV   noviny odříct svoji roli
co   více >

Autor: georgejiri | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (2016)

Sedm statečných
musim potvrdit ze novy kabat   filmu slusi, nicmene dalo se   vytezit i vic-predevsim hudba   me velmi zklamala.

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Racing Extinction (2015)

Racing Extinction
Az na par "zbytecnych   srdcervoucich" scen velmi   povedeny dokument. Chvilemi   zbytecne konspiracni, ale   celkove velmi obohacujici a k   zamysleni...coz byl hlavni   cil.

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Deepwater Horizon: Moře v plamen...

Deepwater Horizon: Moře v plamenech
standartni katastroficky film   s fajn hereckym obsazenim.   Ovsem krom pribehu film sam o   sobe nicim moc nezaujal...

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Předvečer svátku Všech svatých (...

Prodloužená verze

Předvečer svátku Všech svatých
Prvotřídní přelomový   hororový thriller plný   napětí a strachu. O zcela   první tzv. teen slasher   thriller se sice nejedná, jak   se mnozí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.476/1.446