ohodnotit

Z Andersenových pohádek

Andesen monogatari

Další název:
Fables from Hans Christian Andersen ; Z Andersenových rozprávok
Země:
Rok:
1968
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
12.5.1972

Celkové hodnocení filmu Z Andersenových pohádek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.4% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.1.2007
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2015
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2010
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
79karlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
JuuJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
castvajj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Julka33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40349minih40349Dobrá Voda (1982) [TV seriál] 
n
minih2436minih2436A Dirty Western (1975) 
A Dirty Western n
minih47907minih47907Oprávněné vraždy (2008) 
Righteous Kill n
minih27720minih27720Nepřítel před branami (2000) 
Enemy at the Gates n
minih12662minih12662Mlčení jehňátek (1991) 
The Silence Of The Lambs n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih33365minih33365Lovec (1980) 
The Hunter n
minih27548minih27548Útok z hlubin (1999) 
Deep Blue Sea n
minih6566minih6566Dobrodružství Quentina Durwarda (1988) 
Priključenija Kventina Dorvalda, strelka korolevskoj gvardij n
minih3403minih3403Až naprší a uschne (1985) 
Posle doždika, v četverg n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.4 % (19)
4   - Elementik
9   - POMAJZ
9   - michaela11
6   - veryold3
3   - valentine
6   - korousvacl
7   - kovandos
4   - 10kacka10
10 - rozoumek
6   - petrph
8   - opl
6   - kata18
4   - Collie
6   - MIGELO26
10 - 79karlos
10 - Karolin.Sa
3   - JuuJ
8   - castvajj
9   - Julka33

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

2 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Byla jednou jedna kráva

05:00 - 05:59

32 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:50 - 06:15

102 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.247/0.205