Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Young Ones

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.11.2023
Další z mnoha   postapokalyptických filmů,   které díky kvantu, v jakém   vznikají, nemají už ani   čím překvapit, ani čím   šokovat či děsit. Je to   sice koukatelné a herecky   obstojné, ale také k   uzoufání předvídatelné a   neoriginální. Podle mého   mínění uvidíte pouze   průměrný film jakých jsou   stovky a možná i tisíce,   ale pokud jste fanoušky   tohoto filmového žánru,   budete asi docela spokojeni.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.12.2016
Westernáda
Mládí vpřed..Pokud to měl   být western tak se tam málo   střílelo, jestli to mělo   být post-apo pak se tam   příliš žvanilo, ovšem   jestli tvůrci chtěli diváka   ohromit slátaninou pak se to   povedlo.Rozplizlost žánrů   se tvůrcům evidentně vymkla   z ruky pokud jí někdy vůbec   měli. Jako tvůrčí záměr   nahradit hlavního hrdinu   "otce" synem a   přerod postav je opřený   snad o LSD kdy žánrové   prolínaní je stěžejní   aniž by to režisér   pochopil. Záměna postav či   jejich přerod není ve   filmovém kumštu zase nic   supernového , ovšem s   logikou věcí která zapadá   do děje a nějakým způsobem   ho zrychlí , u akčního   pojetí nebo zmrazí u   thrilleru . Tady ho rozplizla   do robotické pseudokaše s   šerifem za   hradbou"volného"   světa kdy se bankéři   hlásí o své požadavky ,   aniž tuší ke komu .   těžaři vody lejou do sebe   kořalku a pořád neprší   až do chvíle kdy   režisérovi dojdou nápady a   tak pršet začne ... Nuda k   uzoufání kdy i sci-fi prvky   působí jako parodie na celý   snímek . Bez vody se žít   nedá, bez tohoto rádoby   filmu ovšem ano.Jedna hvězda   za trochu solidní plenéry,   jinak škvár který nepobaví   ani nenabídne trochu vzruchu.   Pryč od toho. Howgh
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Zabitej potenciál! Téma   zvolené dobře,kamera a   lokace fajn,ale jinak hrozně   nudně pojatý   příběh.Přeci ze   situace,že není voda a svět   upadá se dá vytvořit daleko   víc?!Znovu již NE!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
O zakleté princezně

O zakleté princezně

Sergio Garcia

Garcia Sergio

Naposled navštívené:
O zakleté princezně

O zakleté princezně

Sergio Garcia

Garcia Sergio