Zari
ohodnotit

Wrong

Žánr:
Země:
Rok:
2011
Délka:
94 minut

Komentáře k filmu Wrong

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2022
Wrong=špatně
Tak pro tuhletu absurditu si   Quentin Dupieux nejen napsal   scénář, zrežíroval si ji,   ale také si to pěkně   nasnímal na kameru.
Francouzský mistr   absurdity se opět   překonává - dokážete si   představit, že soukromý   detektiv dokáže z hovna   uneseného psa vyčíst   pachatele jeho únosu. Že   zasazená palma před domem se   může geneticky modifikovat   na úplně jiný strom. Že   zahradník, který skolabuje a   zemře se opět může objevit   živý a zdravý? Že lze v   Saabu objevovat konec světa?   A pak je tu záhadný mistr   Chang, který celému filmu   dodává na tajemnosti a   fantastičnosti. Opravdu umí   předvídat budoucnost,   ovládat telepatii,   manipulovat myslí   druhých?
Jednotlivé   postavy jsou panoptikem   podivných jedinců, ať už   se jedná o Dolpheho, který   ač vyhozen stále už po   několik měsíců dochází   do zaměstnání a   předstírá práci,   policista, který je   evidentně mimo, podivný   soused Mike, již zmíněný   detektiv Ronnie s   originálními   vyšetřovacími postupy...  
Další nádherný   úlet od francouzského   špičkového absurdního   tvůrce Quentina Dupieux. Ano,   cosi je na tomhle světě   špatně - a Q.D. je ten, kdo   se nám snaží otevřít   oči.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2015
Ano, přesně v sedm šedesát   jsem potřebovala vidět něco   inspirativního, něco, co mě   vytrhne z letargie   končícího roku a nakopne do   novoroční aktivity... a tak   jsem se rozhodla, že začnu   být stejně otravná, jako   náš hlavní hrdina a začnu   se vyptávat na nesmysly   vedoucí k hlubšímu   zamyšlení, neboť jsem   objevila, že na dotazech,   které Dolph vznáší, není   vlastně nic nepatřičného,   jen jsme všichni podlehli   obavám nevypadat jako   hlupáci... a tak kdybychom se   víckrát nesetkali, sbohem a   šáteček.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (2003) [TV cykl...

14:20 - 14:55

3 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama