reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Wrecked

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.9.2011
zuzana.shilla.novak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2011
terka69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.11.2012
Clockwork
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.12.2011
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.6.2013
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2011
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2015
anneri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2014
Duen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2011
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2011
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2011
jiriczech
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78367minih78367Vražda ve vlaku (2008) 
Le crime est notre affaire n
minih123567minih123567Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children n
minih40414minih4041440 let panic (2005) 
The 40 Year – Old Virgin n
minih66733minih66733Paul (2011) 
Paul n
minih42948minih42948Hudbu složil, slova napsal (2007) 
Music and Lyrics n
minih131578minih131578Liga spravedlivých: Válka (2014) [Video] 
Justice League: War n
minih136542minih136542Sinister 2 (2015) 
Sinister 2 n
minih8636minih8636Hra na vraha (1980) 
Prom Night n
minih47648minih4764896 hodin (2008) 
Taken n
minih68040minih68040Spanish Movie (2009) 
Spanish Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.5 % (12)
3   - hledasenik
6   - zuzana.shi
3   - terka69
2   - Clockwork
4   - kahi
6   - Antonin_Ve
6   - michaldoko
6   - anneri
6   - Duen
4   - vlas58
3   - Topi
2   - jiriczech
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.106/0.069