Zari
ohodnotit

Wolf Hall [TV minisérie]

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
60 minut, 6 dílů
„U královského dvora člověk člověku vlkem.“

Komentáře k filmu Wolf Hall

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Na seriál jsem se koukla až   po přečtení knížky. A   oproti ději tam, tady to byla   jen nuda, kde sehrály   některé scény, které na   sebe často ani moc   nenavazují a kdyby někdo nic   o době nevěděl, tak spoustu   věcí nepochopí. Ale   výprava (kostýmy, hudba) i   herci se povedli, teda až na   hlavního herce. Ten se na   svou roli moc nehodil.
radegaster
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2018
Cromwell
Výpravu televizní inscenace   bych přešel. Neznámé herce   prakticky ve všech rolích   bych taky zvládl. Žádné   tempo, inu i takovým filmům   jsem už dal slušné   hodnocení. Wolf Hall ale   disponuje nulovým až   záporným dramatickým   pojetím, ať se rozhoduje o   osudech království nebo   někdo umírá nebo někdo   pase husy, hrdinové zcela   nezúčastněně přikyvují,   něco mumlají, nikdo   nezvýší hlas, nikdo   neudělá rychlý pohyb. Mark   Rylance je ztělesněním   zenu, což je pro postavu   hybatele anglických dějin   dosti se nehodící přístup.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama