reklama
 
ohodnotit

Witchcraft: Vražedná magie

La Casa 4

Další název:
Evil Dead 4/Witchcraft/Evil Encounters/Witchery/Hexenbrut
Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Witchcraft: Vražedná magie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.2.2010
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2010
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.9.2012
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2009
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.4.2011
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.12.2008
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.5.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.10.2015
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2011
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2010
HororsMish
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
LUCIUS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2009
kokiN70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44997minih44997Ohnivé ženy (1984) [TV inscenace] 
n
minih31791minih31791Police Story 3 (1992) 
Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat n
minih50443minih50443Air Marshal (2003) 
Air Marshal n
minih5459minih5459Los desperados (1969) 
Los desperados n
minih48219minih48219JCVD (2008) 
JCVD n
minih15390minih15390Paní Kačka zasahuje (1939) 
n
minih44437minih44437Šprti (2006) 
The History Boys n
minih121692minih121692Ocelové magnólie (2012) (2012) [TV film] 
Steel Magnolias n
minih26800minih26800Tango pre medveďa (1967) 
n
minih157645minih157645Zaprášená tajemství: Pokoj smrti (2015) [TV film] 
Garage Sale Mystery: The Deadly Room n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 % (22)
2   - curil
4   - řepešínský
5   - hvezdyn
3   - hledasenik
3   - Edward52
6   - ajaajena
4   - Agostino
3   - 261972
2   - Chrustyn
5   - moldovan
5   - AGAMEMNON
5   - marci22
8   - Faustka
7   - oulisna
5   - ASPHALT
1   - miroslav22
3   - mrakoslap
5   - dals
5   - kreator23
7   - HororsMish
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152341
Osobností: 636486
Fotografií: 578366
Plakátů: 275652
Obsahů a biografií: 139815

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.282/0.243