reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vysvobození

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2011
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2006
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.12.2011
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2010
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.3.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2008
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2010
bikerboyz83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2009
JimCaviezel.1968
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2015
Zuzalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2015
zuzalka008
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46324minih46324Kdo jste, Dr. Sorge? (1961) 
Qui étes - vous, Mr Sorge? n
minih44504minih44504Góóól! 2 (2007) 
Goal! 2: Living the Dream... n
minih39111minih39111Podivné vyšetřování (1970) 
Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto n
minih36707minih36707Krása na scéně (2004) 
Stage Beauty n
minih106624minih106624Věř mi (2013) 
Trust Me n
minih25905minih25905Můj nejoblíbenější Marťan (1999) 
My Favorite Martian n
minih68924minih68924Via Mala (1985) [TV minisérie] 
Via Mala n
minih32711minih32711Hrdost a sláva (2008) 
Pride and Glory n
minih36095minih36095Uhoď ji, je to Francouzka! (2002) 
Slap her… She's French n
minih67762minih67762Dobrý voják Švejk (2009) 
The Good Soldier Shweik n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
8   - curil
8   - jarda53
6   - LenC2
5   - Snura
6   - stanko
7   - Dex
6   - rosta12
9   - Divacek
6   - Pauleto
6   - Raptor150
7   - Luraj
10 - butlerka
7   - bikerboyz8
10 - JimCavieze
10 - Zuzalka
10 - zuzalka008

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

22:50 - 23:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Sbohem buď, lásko má (1944)

22:05 - 23:40

61 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Osamělý jezdec (2013)

20:20 - 23:10

166 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Divočina (2014)

21:40 - 00:10

86 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141536
Osobností: 606247
Fotografií: 526433
Plakátů: 253912
Obsahů a biografií: 130295

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou: ...

10/10

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Jo tohle se   povedlo..zajímavý příběh   a krvavá akce doufám že   leatherface(2017-2018) bude   stejně dobrý jako tento.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

5/10

Texaský masakr motorovou pilou
Nic moc....po většinu filmu   se skoro nic nedělo nevim co   více říci průměr....Ale   rozhodně stojí za   shlédnutí pokud ste   fanoušky série

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 5 / 10

31 (2016)

10/10

31
Asi se mi film líbil hodně   protože moc takovyhlech   filmů nevidím a opravdu sem   si to užil po celý film akce   moc se mi líbil.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.28/1.252