reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vysoká hra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2008
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2012
GarMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
milestr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2007
Anys02
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45094minih45094Tajemství řeky bohů (1999) 
The Seventh Scroll n
minih35438minih35438Walker, Texas Ranger (1993) [TV seriál] 
Walker, Texas Ranger n
minih36804minih36804Bolek a Lolek (1963) [TV seriál] 
Bolek i Lolek n
minih23699minih23699Zběsilec (1991) 
Raw Nerve n
minih37356minih37356Peklo je pro hrdiny (1962) 
Hell Is For Heroes n
minih57051minih57051Tele Tele (2000) [TV pořad] 
Tele Tele n
minih50907minih50907Princezny nejsou vždycky na vdávání (1985) [TV film] 
Princezny nejsou vždycky na vdávání n
minih9568minih9568Jen dva mohou hrát (1962) 
Only two Can Play n
minih134787minih134787Zjevení (2003/1) 
The Gathering n
minih15529minih15529Páté kolo u vozu (1958) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
6   - curil
5   - Lienocka22
4   - catamount
7   - oulisna
6   - rosta12
5   - jeromeklap
5   - GarMa
6   - milestr
8   - Anys02
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144279
Osobností: 614996
Fotografií: 539028
Plakátů: 257983
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.416