reklama
 
ohodnotit

Vyděrač

Další název:
Blackmailer
Žánr:
Rok:
1937
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
26.11.1937

Celkové hodnocení filmu Vyděrač

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2012
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.5.2017
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2016
Jennik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih81623minih81623Kolo plné hvězd (2011) [TV pořad] 
Kolo plné hvězd n
minih38544minih38544Šňup (2002) 
Spun n
minih49795minih49795Domácí strava je domácí strava (1978) [TV hra] 
Domácí strava je domácí strava n
minih40403minih40403Noc vlka (2002) [TV film] 
Night of the Wolf n
minih29880minih29880Dost (2002) 
Enough n
minih4193minih4193Černá duha (1989) 
Black Rainbow n
minih35953minih35953Sokratův podzim (1991) [TV inscenace] 
Sokratův podzim n
minih24885minih24885Robin a přátelé (1964) 
Robin and the 7 Hoods n
minih5025minih5025Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 
Cesta do hlubin študákovy duše n
minih14094minih14094Neschovávejte se, když prší (1962) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
7   - curil
4   - Pitryx
7   - Misantrop
6   - melakara
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - Jennik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146263
Osobností: 621275
Fotografií: 550387
Plakátů: 262176
Obsahů a biografií: 134121

Poslední komentáře

Hollywoodská rošáda (1987)

Hollywoodská rošáda
Průměrná komedie,   černošský, režisér,   černošští herci. Film si   dělá legraci z   hollywoodských černošský   stereotypů ve filmu.   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Horem Pádem (2004)

Horem Pádem
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zábavy (1960)

Zábavy
Docela zajímavý příběh o   upřímném přátelství dvou   válečných veteránů má   slušnou výchozí situaci,   ale pak se dlouho nic neděje   a až více >

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Liselotte von der Pfalz (1966)

Liselotte von der Pfalz
Výhodou je, že se to   netváří jako přísně   historický životopisný   film, spíš je to taková   rozverná konverzačka s   pěknou výpravou a více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Predátor 2 (1990)

Predátor 2
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.427/0.391