reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Východ slunce

Sunrise: A Song of Two Humans

Další název:
Sunrise; Sonnenaufgang - Lied von zwei Menschen
Rok:
1927
Délka:
95 minut, (existovala i němá verze)

Celkové hodnocení filmu Východ slunce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2008
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.6.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2006
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2008
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2008
mr.hack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2015
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2007
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2016
Burns
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2016
denkode
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20831minih20831Za řekou je Texas (1966) 
Texas Across the River n
minih41359minih413599 hráčů se smrtí (2005) 
House of 9 n
minih9870minih9870Kam nikdo nesmí (1979) 
n
minih8716minih8716Hrbáč (1997) 
Le Bossu n
minih45771minih45771Naděje zítřka (2006) 
n
minih8357minih8357Hlubina (1977) 
The Deep n
minih6431minih6431Divoké pivo (1993) 
n
minih64883minih64883Jang lejdy (2006) 
Janglady n
minih34058minih34058Zloději a vyděrači (2001) 
High Heels and Low lifes n
minih3766minih3766Benátská noc (1986) 
La venexiana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.5 %
9   - Edward52
8   - Mlapiska
8   - Faye
9   - Akana
10 - melakara
8   - Andrejevna
9   - caligari
9   - kahi
8   - fingon
9   - Darkman7
10 - rec
7   - Extraktor
2   - fidelio
5   - Kloby
8   - mr.hack
10 - Teya
8   - leopard60
10 - Aguirre
10 - Burns
10 - denkode

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

68 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

13:15 - 13:45

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.213