reklama
 
ohodnotit

Vše pro firmu [TV film]

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
116 minut, (2 díly 56 + 60 min)
„Komediální příběh o povedeném synovi a ještě povedenejším otci.“

Celkové hodnocení filmu Vše pro firmu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2009
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2012
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2008
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2008
spirek.tomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2015
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2008
anneri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.4.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2014
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.8.2008
Clamera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2014
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2011
norweg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2009
pepe.cerny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2010
febo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39770minih39770Válka policajtů (2004) 
36 Quai des Orfevres n
minih79710minih79710Všechno jde do háje (2006) 
Everything's Gone Green n
minih148783minih148783Specialisté (2017) [TV seriál] 
Specialisté n
minih13602minih13602Naše bláznivá rodina (1968) 
n
minih40005minih40005Visutá hrazda (1956) 
Trapeze n
minih139558minih139558Děda je lotr (2016) 
Dirty Grandpa n
minih49749minih49749Cyranův ostrov (2010) [TV seriál] 
Cyranův ostrov n
minih5215minih5215Co školačky zamlčují (1973) 
Was Schulmädchen verschweigen n
minih85441minih85441Sestřenka k nakousnutí (2008) 
Kissing Cousins n
minih52740minih52740Krakonoš a škola (1983) 
Krakonoš a škola n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (21)
8   - curil
6   - PORTER
7   - REKBRIT
7   - melakara
7   - nick4
7   - fred.appl
7   - michal33
8   - oulisna
7   - rosta12
7   - Bape
8   - spirek.tom
6   - Warden
5   - anneri
5   - jambroz58
4   - Dzorden
4   - Kloby
5   - Clamera
10 - Janinka73
6   - norweg
7   - pepe.cerny
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150719
Osobností: 634155
Fotografií: 574761
Plakátů: 273124
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1961)

Tři mušketýři
Myslím, že tahle verze je   nejblíž knižní předloze a   kdo jiný by to měl dobře   natočit, když ne Francouzi?   Je to jejich historie a pan   více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
jak řekla má dcera, "   doufám, že natočí další   díl" ... to hovoří za vše,   nehledě na to, že i v kině   bylo slyšet, že dětem se to   líbí ...

Autor: ing | Hodnocení: 8 / 10

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.261/0.214