reklama
 
ohodnotit

Vše o orgasmu

Tout le plaisir est pour moi

Další název:
The Pleasure Is All Mine
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
79 minut

Celkové hodnocení filmu Vše o orgasmu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.12.2012
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2011
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2009
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2012
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.1.2009
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.6.2012
2009veverka2009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2010
P4LOO
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2011
Icepoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2015
treskaobecna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2010
ert
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2009
maros31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15945minih15945Ples upírů (1967) 
Dance of the Vampires n
minih51394minih51394Slečna Marplová: Zapomenutá vražda (2006) [TV film] 
Marple: Sleeping Murder n
minih113399minih113399České století (2013) [TV cyklus] 
České století n
minih11678minih11678Lumpacivagabundus (1956) [TV divadelní představení] 
Lumpacivagabundus n
minih18428minih18428Samotář (1987) 
Le solitaire n
minih60304minih60304Král a skřítek (1980) 
Král a skřítek n
minih10202minih10202Kellyho hrdinové (1970) 
Kelly's Heroes n
minih36422minih36422Letící delfín (1989) [TV seriál] 
n
minih67472minih67472Sherlock (2010) [TV seriál] 
Sherlock n
minih32107minih32107Kam s ním? (1947) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.6 %
5   - hvezdyn
6   - Edward52
7   - jorgemar
9   - BinLADIN
6   - vlk1410
6   - satyr
8   - killy
6   - Kycky
4   - K3
6   - rosta12
8   - miroslav22
4   - jakuza29
3   - red_dragon
6   - 2009veverk
6   - P4LOO
6   - Icepoint
5   - treskaobec
10 - ert
6   - maros31

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Japonsko - má láska (1992) [TV...

16:30 - 17:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

45 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626297
Fotografií: 561846
Plakátů: 266443
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.199/0.158