reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vražedná opice

Monkey Shines

Další název:
Monkey Shines: An Experiment in Fear; V moci opice
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
113 minut
„Hororový příběh o nebezpečném soužití superinteligentní opice a mladíka ochrnutého po automobilové nehodě.“

Celkové hodnocení filmu Vražedná opice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2012
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2013
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2016
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2010
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2009
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.11.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37150minih37150Obyčejní hrdinové (2004) 
Imaginary Heroes n
minih52386minih52386Alenka v říši divů (2010) 
Alice in Wonderland n
minih13947minih13947Nell (1994) 
Nell n
minih137804minih137804Lila & Eve (2015) 
Lila & Eve n
minih25520minih25520Ledová bouře (1997) 
The Ice Storm n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n
minih39333minih39333Zlo mezi námi (2003) 
Ondskan n
minih39085minih39085Na stojáka (2004) [TV pořad] 
Na stojáka n
minih28717minih28717Simpsonovi (1989) [TV seriál] 
The Simpsons n
minih6066minih6066Denní světlo (1996) 
Daylight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
6   - vojtam
7   - Robinson
7   - CyberMageF
7   - Scifista
8   - 151974
6   - rosta12
6   - ASPHALT
6   - miratskyl
6   - sluníčko1
10 - Rico0041

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607012
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.168/0.146