Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jirry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Dokument, který by měl být   vysílán v hlavním   vysílacím čase na všech   programech. Příběh jedné z   nejtemnějších postav   české historie, Karel Vaš   byl zosobněné zlo.
Je skutečně smutné, že   takovýhle člověk mohl v   klidu zemřít ve požehnaném   věku, aniž by jej dostihly   jeho činy. Je nesmazatelnou   ostudou české justice, že   nechala bez povšimnutí   šílené činy, které v   poválečné v Evropě   překonalo až vraždění v   Srebrenici.
Jeho   další jednání, kdy poslal   na smrt gen. Heliodora Píku,   si nezadá s ohýbáním   práva, které přinesly   Norimberské zákony.
lion71
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.6.2017
Šok..
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   dokonce znásilňování   "že prý to bylo   normální" Udavač   největšího kalibru. Udával   KGB dokonce vlastní i   nadřízené soudruhy.   Prokurátor a soudce v jedné   osobě v procesu gen Píky.Ta   svině se v klidu dožila 96   let s dvounásobným   důchodem. Po nepotrestání   této zrůdy zůstává jen   hořkost,hniloba a pocit že   je něco špatně po roce 89.
Scifista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2014
Zrůda jménem Vaš
Děkuji za tento dokument.
Plně se ztotožňuji s   komentářem od   "jirry" který v   podstatě řekl většinu toho   co jsem chtěl napsat. Kolik   dalších zločinců a   zločinů se tají před   veřejností jen proto že   není vůle mocných. Bohužel   pravdou je že komunizmus   neskončil rokem 1989 ale   komunizmus stále trvá, jen   má jinou tvář, proto nikdo   nikdy odsouzen nebyl a nikdy   ani odsouzen nebude.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama