Zari
ohodnotit

Vrah jsi ty! [TV film]

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
72 minut
„Kdo měl důvod zavraždit Matyáše Shuttlebyho? Detektivní příběh podle E. A. Poea.“

Komentáře k filmu Vrah jsi ty!

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
argenson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.4.2017
Na rozdíl od jiných   detektivek tady pomalejší   tempo nevadí a i atmosféra   starého anglického venkova   je spíš jenom tušená než   prvoplánově zobrazená. Až   po odhalení vraha následuje   poirotovská rekonstrukce s   famózní hereckou exhibicí v   gestech všech   zúčastněných. Jenom za ten   konec přihazuju dva tři body   navíc.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2024
Nevím, proč, ale od prvních   minut jsem tušil, že to   filmaři zkopou. Nespletl jsem   se. Ten konec byl v povídce   jiný a já se na něj   těšil. Takže zklamání. To   skutečně nešlo nafilmovat   tak, jako by promluvil ten   mrtvý? A někde jen tak   letem světem zmínit, že je   Monroe břichomluvec?   A navíc to bylo děsně   ukecané a spousta postav.   Vůbec mne to nebavilo, na   rozdíl od povídky. Bohužel   jsem ji četl ještě jako   kluk, tak před čtyřiceti   lety, takže si to zase tak   moc nepamatuji. Ale tohle je   s bídou na desítku.
respect
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2019
Púsobivé Dávám super   hodnocení.Když mají tvúrci   kvalitní základ   tj-předlohu,jde z   televizního filmu vytěžit   hodně.Atmosféra je opravdu   temná.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Marc Lawes

Lawes Marc

Naposled navštívené:
Marc Lawes

Lawes Marc