Zari
ohodnotit

Volba

Hak se wui

Další název:
Election
Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
101 minut

Komentáře k filmu Volba

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2014
Festivalový snímek o volbě   nového vůdce triády   přináší zajímavý pohled   do zákulisí takové akce   plná různých peripetií,   mocenské nadřazenosti a   hlavně touze po moci.   Natočeno je to s ohromnou   precizností na detail s   přirozeným tempem.   Nepřehání se tu s akčními   scénami, jak by se dalo od HK   očekávat, ale naopak se vše   ponechává na dramatizaci.   Výborné herecké výkony   jsou samozřejmostí.   Příběh je napsán precizně   s neuhýbajícím dějem k   nepotřebným tématům.   Atmosféra a tempo se poctivě   drží a ku prospěchu je   hlavně přísná   nepředvídatelnost. Dalo by   se říci, že je zkrátka   vše, jak má být. Ocenění   je zasloužené.
Erkul
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2013
Volba, film z produkce Hong   Kongu, natočený v roce 2005   je i pro průměrně   náročného diváka filmem   vykazujícím sice znaky   zvládnutého filmařského   řemesla, ale také filmem,   který zůstal stát na půl   cestě a někdy se spokojil   jen s náznaky a symboly.
Vilko
Hodnocení:
Přidáno: 5.6.2008
Je to slaby odvar od toho co   sme zvyknuty od japonskych   filmov
mato daleko   kmafianskym praktikam co sa   tento film snazil povedat   divakom hodnota filmu 4,5 boda

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Brian Hall

Hall Brian

Naposled navštívené:
Brian Hall

Hall Brian